Govert van Brakel en Danny Makkelie op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 12 oktober 2019

Zondag 13 oktober zijn oud-radiopresentator Govert van Brakel en voetbalscheidsrechter Danny Makkelie te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Govert van Brakel, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, was decennialang één van de stemmen van de Nederlandse radio. Op NPO Radio 1 presenteerde hij onder meer het 'NOS Radio 1 Journaal', 'NOS Langs de Lijn' én 'De Perstribune'. Vorig jaar ging hij met pensioen. Komende week verschijnt van zijn hand het boek Moet je horen....., met verhalen en persoonlijke anekdotes over honderd jaar radio in Nederland.


Danny Makkelie, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste en beste scheidsrechters van Nederland. Dit seizoen leidde hij onder meer de topper tussen PSV en Ajax en de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Atlético. Maar behalve óp het veld, timmert Makkelie ook aan de weg naast het veld, als videoscheidsrechter. Als VAR was hij onder meer actief op het WK en bij de laatste Champions League-finale.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers