Govert van Brakel en Danny Makkelie op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 12 oktober 2019

Zondag 13 oktober zijn oud-radiopresentator Govert van Brakel en voetbalscheidsrechter Danny Makkelie te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Govert van Brakel, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, was decennialang één van de stemmen van de Nederlandse radio. Op NPO Radio 1 presenteerde hij onder meer het 'NOS Radio 1 Journaal', 'NOS Langs de Lijn' én 'De Perstribune'. Vorig jaar ging hij met pensioen. Komende week verschijnt van zijn hand het boek Moet je horen....., met verhalen en persoonlijke anekdotes over honderd jaar radio in Nederland.


Danny Makkelie, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste en beste scheidsrechters van Nederland. Dit seizoen leidde hij onder meer de topper tussen PSV en Ajax en de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Atlético. Maar behalve óp het veld, timmert Makkelie ook aan de weg naast het veld, als videoscheidsrechter. Als VAR was hij onder meer actief op het WK en bij de laatste Champions League-finale.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers