Geert-Jan Knoops, Rick Brink, ManuŽla Kemp en Henkjan Smits te gast bij 'Tijd voor MAX'

zondag 17 november 2019
Foto: © Omroep MAX 2018

Van maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november schuiven er weer verschillende gasten aan bij Sybrand Niessen en Martine van Os.

Deze week zijn onder anderen Geert-Jan Knoops, Hanneke Groenteman, Rick Brink, Manuëla Kemp en Henkjan Smits te gast bij 'Tijd voor MAX'.


De week begint op maandag 18 november met advocaat Geert-Jan Knoops. Hij interviewde exclusief de wereldberoemde thrillerschrijver John Grisham die in Nederland is om zijn nieuwste boek De onschuldigen te promoten. Vandaag zien we in de uitzending welke spraakmakende nieuwtjes er tijdens dat interview naar boven zijn gekomen. Na afloop van de uitzending is het volledige interview terug te lezen op MAXVandaag.nl.

Het boek Rinkeldekink van Martine Bijl is één van de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs. Hanneke Groenteman en uitgever Tilly Hermans, beide goede vriendinnen van de overleden schrijver, schuiven op dinsdag 19 november aan. In 'Tijd voor MAX' vertellen ze over multitalent Martine.

Op woensdag 20 november schuift de minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink aan in de studio. Als ervaringsdeskundige moet hij zorgen dat er meer aandacht komt voor de 2 miljoen gehandicapten die er in Nederland zijn. Onlangs heeft hij een portfolio samengesteld van deskundigen met een beperking, zodat de media niet langer uit hetzelfde lijstje deskundigen hoeven te putten. In de keuken staat Anna Yilmaz, de winnares van het afgelopen seizoen van 'Heel Holland Bakt'.

Donderdag 21 november treedt de cast van Kinky Boots, een musical met muziek van Cyndi Lauper, op. Vajèn van den Bosch en Naidjim Severina, die beiden een belangrijke rol spelen, zitten aan tafel en vertellen over het waargebeurde verhaal over een schoenenfabriek waar het roer drastisch wordt omgegooid.

We sluiten de week af op vrijdag 22 november. Van 25 november tot en met 29 november wordt de jaarlijkse Evergreen Top 1000 weer uitgezonden op NPO Radio 5. Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren gedurende die periode elke werkdag op NPO 1 het MAX-televisieprogramma NPO Radio 5 Evergreen Top 1000. Vrijdag lichten ze in de uitzending van 'Tijd voor MAX' al een tipje van de sluier op.

'Tijd voor MAX', maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november om 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiŽle wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers