Gabber Patrick Martens en brutale meid Tatum Dagelet in 'Celebrity Stand-Up'

woensdag 28 juni 2017

Donderdag 29 juni ontvangt presentator en comedian Martijn Koning niemand minder dan Patrick Martens en Tatum Dagelet op het podium van Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up'.

De stand-up show waar celebrities uit hun comfortzone stappen, is iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.


Tatum Dagelet was 20 jaar geleden wereldberoemd in Nederland als Brutale Meid, nu staat ze als grofgebekte alleenstaande moeder op het podium van 'Celebrity Stand-Up'.

Patrick Martens, nu musicalster in the Bodyguard, vroeger gabber. Strak in zijn trainingspak en genietend van smileys oefende hij veelvuldig zijn 'intense blik' die goed van pas kwam in zijn soapcarrière bij onder andere 'GTST'.

'Celebrity Stand-Up', donderdag 29 juni om 22.00 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers