Duizend aanmeldingen in n ochtend voor huwelijksactie Mattie & Marieke

zaterdag 7 september 2019
Foto: © Qmusic 2019

Vrijdag werd in de ochtendshow van Qmusic bekendgemaakt dat Mattie en Marieke een bruiloft gaan organiseren in n week. Luisteraars melden zich massaal aan om hun huwelijksdag door het radioduo te laten organiseren.

In de loop van de ochtend stroomden meer dan duizend aanmeldingen binnen.


Marieke laat weten: 'We hadden wel verwacht dat er een aantal mensen in Nederland zouden zijn die hun bruiloft uit handen willen geven aan ons. Maar dat het er zó veel zijn, dat hadden we niet helemaal aan zien komen.' Mattie: 'Dit motiveert ons extra. Uiteindelijk kunnen we maar één huwelijk regelen. Maar door dit aantal aanmeldingen hebben we wel het gevoel dat we de lat heel hoog moeten leggen.'

Het ochtendshow-team gaat alles regelen in een week. Van trouwjurk passen tot de ceremonie, ringen, een bruidstaart, vervoer voor alle gasten en een feest met het liefst ook nog leuke artiesten. Luisteraars die op 20 september in het huwelijksbootje willen stappen, kunnen zich tot donderdag 12 september 13.00 uur opgeven via de website van Qmusic. Op 13 september wordt in de ochtendshow bekend gemaakt welk stel elkaar de week erop het jawoord geeft. De huwelijksvoorbereidingen zijn die hele week te horen in de ochtendshow.

Mattie en Marieke zijn elke werkdag te horen van 6.00 tot 9.00 uur op Qmusic.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De Amerikaanse overheid stelt een eliteteam samen van de dodelijkste criminelen ter wereld, waaronder het knettergekke Joker-liefje Harley Quinn, om gevaarlijke missies tot een goed einde te brengen. Dat doen ze volledig op hun eigen manier.

'Suicide Squad', film uit 2016 met oa. Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie, om 20.30 uur op VIER.

Dossiers