'Dom Doen' van Henkie T en Jonna Fraser nummer 1 in 'NPO FunX DiXte 1000'

vrijdag 15 november 2019

De stemmen zijn geteld: 'Dom Doen' van Henkie T en Jonna Fraser is de nummer 1 van de 'DiXte 1000 van NPO FunX'. Daarmee laten de twee 2Pac met Changes (nummer 2), Burna Boy met Ye (nummer 3), Jonna Fraser ft. Lil Kleine met 4 Life (nummer 4) en Frenna ft. Chivv met Give Dem (nummer 5) achter zich.

De 'DiXte 1000' is dé hitlijst met duizend dikke tracks die is samengesteld door de luisteraars van FunX. Van zaterdag 9 tot en met vrijdag 15 november stond FunX in het teken van de 'DiXte 1000'.


De kick-off was in de Escape in Amsterdam met optredens van o.a. Broederliefde, Numidia en Henkie T. In Almere, Amsterdam, Den Haag en Tilburg was afgelopen week de FunX Speaker te vinden met pop-up party's en DiXte karaoke. Met 12,5% zijn de meeste tracks afkomstig uit 2019. Vorig jaar was 24% van de nummers in de 'DiXte 1000' afkomstig uit Nederland, dit jaar is dat bijna 30%. De meest voorkomende artiest in de lijst is Drake.

Bekijk de gehele lijst op www.funx.nl/dixte1000.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers