'Dom Doen' van Henkie T en Jonna Fraser nummer 1 in 'NPO FunX DiXte 1000'

vrijdag 15 november 2019

De stemmen zijn geteld: 'Dom Doen' van Henkie T en Jonna Fraser is de nummer 1 van de 'DiXte 1000 van NPO FunX'. Daarmee laten de twee 2Pac met Changes (nummer 2), Burna Boy met Ye (nummer 3), Jonna Fraser ft. Lil Kleine met 4 Life (nummer 4) en Frenna ft. Chivv met Give Dem (nummer 5) achter zich.

De 'DiXte 1000' is dé hitlijst met duizend dikke tracks die is samengesteld door de luisteraars van FunX. Van zaterdag 9 tot en met vrijdag 15 november stond FunX in het teken van de 'DiXte 1000'.


De kick-off was in de Escape in Amsterdam met optredens van o.a. Broederliefde, Numidia en Henkie T. In Almere, Amsterdam, Den Haag en Tilburg was afgelopen week de FunX Speaker te vinden met pop-up party's en DiXte karaoke. Met 12,5% zijn de meeste tracks afkomstig uit 2019. Vorig jaar was 24% van de nummers in de 'DiXte 1000' afkomstig uit Nederland, dit jaar is dat bijna 30%. De meest voorkomende artiest in de lijst is Drake.

Bekijk de gehele lijst op www.funx.nl/dixte1000.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers