Dit is het programma van FOX in juni

maandag 29 mei 2023
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2023

In de Canadese reality serie 'Call Me Mother', gepresenteerd door Dallas Dixon strijden er drie verschillende draghuizen tegen elkaar, om uiteindelijk één winnaar tot 'First Child Of Drag' te bekronen.

Elk huis zit vol met upcoming drag queens & kings en heeft een eigen 'Mother'. Dit zijn de legendarische drag queens Peppermint, Crystal en Barbada.


In deze kleurrijke competitie gaan de verschillende huizen de strijd met elkaar aan, waarbij elke week een dragartiest af valt. Ze krijgen zenuwslopende groepsopdrachten, solo acts en natuurlijk lipsync battles!

Vanaf donderdag 1 juni, dubbele afleveringen vanaf 21.00 uur op FOX.

NIEUW
'Battlecat'

Programmamaker Luk Wyns duikt in het excentrieke en turbulente leven van de Belgische kooivechtster Cindy 'Battlecat' Dandois. Deze serie schetst een uniek portret over de vele talenten van Cindy; een kooivechtster op wereldniveau, leerkracht, OnlyFans-model, eigenaar van haar eigen gym, moeder van zes kinderen en bijna evenveel huisdieren.

Vanaf donderdag 1 juni om 23.00 uur op FOX.

NIEUW
'Blowing LA'

In de hipste Hollywood-salons is de rivaliteit groot. Kapsels worden als ware kunstwerken gezien en hier kan een prijskaartje van duizenden dollars aan hangen. Ted Gibson & Kim Vō zijn de twee grootste namen in de kappersbranche in LA. De exclusieve, all-access-serie gaat achter de schermen in deze spraakmakende salons, waarin de talentvolle haarstylisten moeten vechten om aan de top te blijven en het haar te mogen knippen van de rich & famous.

Vanaf donderdag 29 juni dubbele afleveringen vanaf 21.00 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
'Transplant' S3

Bashir Hamed is een Syrische dokter die zich op het slagveld heeft bewezen. Nadat hij zijn land is uitgevlucht moet hij zijn weg weten te vinden op de spoedeisende hulp van één van de beste ziekenhuizen van Toronto, York Memorial.

Bash is het niet eens met de aanpak en behandelplan van het nieuwe hoofd van de spoedeisende hulp, dr Neeta Devi. Mags probeert ondertussen een kansarme patiënt te redden. Tot slot heeft June problemen met haar nieuwe huisgenoot en krijgt ze een aanbod van Novak.

Vanaf dinsdag 6 juni om 20.05 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
'The Resident' S6

De aangrijpende ziekenhuis-serie, met o.a. Matt Czuchry en Emily VanCamp, biedt een verrassende kijk op de medische wereld. Het volgt een groep artsen in het Chastain Memorial Hospital die dagelijks voor persoonlijke en professionele uitdagingen komen te staan, maar altijd blijven vechten voor hun patiënten. Als Padma's zwangerschap in gevaar komt, moet Ian een wonder verrichten. Ondertussen neemt Conrad een besluit over zijn liefdesleven en leidt Devon zijn eigen klinische onderzoek.

Vanaf dinsdag 6 juni dubbele afleveringen vanaf 21.00 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
'Law & Order' S2

De legendarische Christopher Meloni keert terug als rechercheur Elliot Stabler en duikt weer in de criminele onderbuik van New York. Samen met zijn eliteteam zet Stabler alles op het spel om de beruchtste -en gevaarlijkste- misdaadorganisaties van de stad te ontmantelen. Elliot moet zich aanpassen aan alle veranderingen die in de stad en bij de politie hebben plaats gevonden in de 10 jaar dat hij is weg geweest.

Vanaf woensdag 14 juni dubbele afleveringen vanaf 21.30 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
'Zoey's Extraordinary Playlist' S2

Zoey ontdekt na een MRI scan dat ze een kracht heeft waardoor ze de diepste gedachten en behoeften van mensen om zich heen kan horen door middel van liedjes. Zoey is een tijdje weg geweest en keert nu terug naar haar oude leven. Ze merkt dat er tijdens haar afwezigheid veel is veranderd op haar werk en in haar privéleven.

Vanaf maandag 19 juni, drie afleveringen vanaf 20.35 uur op FOX.

ONGOING
'9-1-1' S6

De ploeg van de 118 is terug met een nieuw seizoen vol actie en drama.  Als de motor van een luchtschip vlam vat, moeten het 118 team de slachtoffers in en rond een stadion redden. Daarnaast bespreken Bobby en Athena de plannen voor hun huwelijksreis terwijl  Maddie en Chimney in relatietherapie gaan.

Elke woensdag om 20.35 uur op FOX.

ONGOING
'Zoey's Extraordinary Playlist'

Zoey Clarke is een superslimme computerprogrammeur die zich een weg baant in de technische wereld van San Francisco. Na een onverwachte gebeurtenis begint ze via muziek de diepste wensen en verlangens van de mensen om haar heen te horen. Mensen zingen onbewust hun gevoelens via populaire liedjes - alleen voor haar. Eerst twijfelt ze aan haar eigen gezonde verstand en wendt ze zich tot de enige persoon waarvan ze denkt dat ze kan helpen uitleggen wat er aan de hand is: haar buurvrouw Mo, een toegewijde muziekliefhebber en dj. Met de hulp van Mo realiseert ze zich wat er aan de hand is en ontdekt ze al snel dat deze ongewenste vloek misschien wel een prachtig geschenk is.

Elke maandag drie afleveringen vanaf 20.35 uur op FOX.

ONGOING
'9-1-1 Lone Star' S4

Owen, Tommy en de rest van de 126 worden in actie geroepen voor een kermis wanneer een 'derecho', een reeks zware onweersbuien, Austin treft. Dit heeft orkaan- en tornadowinden, zware regens, overstromingen en een brede baan van vernieling tot gevolg. En net als ze denken dat het niet erger kan, wordt de stad getroffen door een 'hitte-uitbarsting', waardoor de temperatuur oploopt tot wel 50 graden celsius.

Elke woensdag een dubbele aflevering vanaf 21.30 uur op FOX.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 10:00
  Hoogtepunten Koningin Elisabethwedstrijd Viool 2024
  02:10
  Journaallus
 • 07:30
  Ketnet Junior
  12:30
  Lentebeelden
 • 10:10
  Sturmtroopers: compilatie
  05:55
  Geen uitzending
 • 09:55
  Geen uitzending
  06:00
  Plop Vertelt - Verjaardag
 • 10:00
  Geen uitzending
  01:00
  Ambulance Australia
 • 09:00
  Geen uitzending
  11:20
  Sturm der Liebe
 • 08:55
  Geen uitzending
  13:35
  Live and Let Die
 • 10:35
  Married ... With Children
  01:25
  JAG
 • 10:00
  Joe
  09:30
  Geen uitzending
 • 10:25
  Het zelfbouwhuis
  04:50
  Geen uitzending
 • 10:35
  CSI: Miami
  02:40
  Why Women Kill
 • 09:55
  Star Trek: Picard
  00:55
  Rambo: First Blood Part II
 • 10:15
  The Block Australia
  05:00
  Geen uitzending
 • 09:45
  Stone Cold
  05:00
  Geen uitzending
 • 09:00
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 10:28
  Mijn tuin
  00:00
  Oh What A Night
 • 10:10
  Open Vuur
  03:10
  Hidden Gems
 • 10:05
  Europa & Conference League Magazine
  01:15
  Hockey Pro League Vrouwen
 • 10:20
  Rosemary and Thyme
  02:40
  Blackshore
 • 10:20
  Shark Tank
  03:00
  Flip This House
 • 10:16
  Droomhuis Gezocht!
  05:55
  Nederland in Beweging
 • 10:00
  Eucharistieviering
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 09:05
  In Oranje
  05:30
  Timmy tijd