Cartoon Network in mei

woensdag 1 mei 2019

Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in 'Wat Beren Leren'. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Kijk naar het nieuwe seizoen van Wat Beren Leren, vanaf 27 mei doordeweeks om 19:50.

Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn. 'Wat Beren Leren' is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties.


'WE BARE BEARS'
VANAF 27 MEI
Doordeweeks om 19.50 uur

BAKUGAN: BATTLE PLANET
VANAF 27 MEI
Doordeweeks om 20.35 uur

'Bakugan Battle Planet volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan! Wanneer Bakugan uit de korst van de aarde verschijnen in een mysterieuze wereldwijde 'ontwaking', moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze samenwerken met hun Bakugan, en met ze strijden, om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en 'De Geweldenaren' zorgen voor de bescherming van de hun Bakugan, de aarde, en uiteindelijk het grote geheim onder hun voeten.

Mis de première van 'Bakugan: Battle Planet' niet op 27 mei, doordeweeks te zien om 20.35 uur.

OK K.O.! LET’S BE HEROES
VANAF 13 MEI
Doordeweeks om 19.25 uur

De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden een normaal onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden ook nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.!

K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werk bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…

Kijk naar de nieuwste afleveringen van OK K.O.! Jij wordt een held, vanaf 13 mei doordeweeks om 19.25 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers