Bette Midler, Noah Guthrie, Rob Dekay en anderen bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 13 december 2019

Van zaterdag 14 december tot en met vrijdag 20 december staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

 


 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
'Wekker-Wakker-Weekend!' begint zaterdag 14 december langzaam en voorzichtig in de kerststemming te raken, luisteraars mogen hun Kerst-Top Favoriet doorgeven en daarmee een mooie prijs winnen. In De Liefde Voor Muziek staat Bette Midler centraal en Het Gevoel van de Evergreen Top 1000 draait Jan verzoekjes die volgend de fans ontbraken in de Evergreen Top 1000. In het kader van meer Country op de radio staat Lonestar, een grote Countryband centraal in Country Roads. Jon van Eerd is te gast om over zijn nieuwe komedie Herrie In De Keuken te praten en Jan duikt weer de Los Vast-archieven in.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
De week begint met de Muziektombola, luisteraars mogen aan de hand van een thema een uur lang de muziek bepalen. Omdat het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt' begonnen is gaat Jeroen op zoek naar bakplaatjes; muziek over koken, bakken en braden. Verslaggever Joris Kreugel vervolgt zijn tocht kriskras door Nederland op zoek naar mooie verhalen. Vrijdag sluit cabaretier Roel C. Verburg de week af met een zelfgeschreven lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma 'Haandrikman!' is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
De week begint op 16 december met Noah Guthrie, een blues singer-songwriter van hoog niveau. Hij opende een aantal shows van onder anderen Willie Nelson, is een YouTube-ster, speelde in 'Glee' en deed mee aan 'America’s Got Talent'.

Op dinsdag 17 december staat in het teken van de nostalgie door DeWolff. Voor hun nieuwe album is de band geheel terug gegaan naar de basis en in de tijd. Hun komende plaat is al reizend geschreven en opgenomen met een Tascam Porta Two, een cassetterecorder uit de jaren tachtig.

Op woensdag 18 december ontvangen Henkjan en Manuëla singer-songwriter Rob Dekay, die eigenzinnige, Nederlandstalige en soulvolle country-pop nummers maakt. Daarnaast neemt hij komend seizoen deel aan 'Wie is de Mol?'.

Donderdag 19 december komt de tweeling Clean Pete bij de MAX! Kantoorsessie langs. Zij maakte volgens de Volkskrant de kerstplaat van het jaar. Voor hun nieuwe album hebben ze samen gewerkt met vrienden van de show Anne Soldaat, Ruben Hein en Lea Kliphuis

We sluiten de week af op vrijdag 20 december met Dennis van Aarssen, de winnaar van 'The Voice of Holland'.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Deze week is er weer livemuziek bij de 'TinekeShow' van twee topartiesten. La Familia en de cast van Een hemelse kerst in de Jordaan met onder anderen Harry Slinger, Rob van Meeberg en Marjolijn Touw zijn te gast.

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht'. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Pilote Emma Henderson krijgt te maken met technische problemen, zware turbulentie n een medisch noodgeval. Piloot Brij Kotecha staat voor een moeilijke keuze, want stevige wolken belemmeren het zicht voor de landing.

'Easyjet: Inside The Cockpit', om 22.10 uur op VIER.

Dossiers