ABN-AMRO topman Kees van Dijkhuizen in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 19 januari 2019

De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Bestuursvoorzitter Kees van Dijkhuizen van ABN-Amro is zondagmorgen te gast in 'WNL Op Zondag'. De topman van de bank komt vertellen over de toekomst van het bankieren. Ook gaat Kees van Dijkhuizen in op het imago van bankiers.


Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsvrouw doet verslag van haar werkbezoek aan de Verenigde Staten. Samen met 50 Nederlandse techbedrijven bezocht de staatssecretaris de grootste tech-beurs ter wereld, de CES in Las Vegas.

Campagnestrateeg Jan Driessen en parlementair journalist Wouter de Winther van De Telegraaf over de komende provinciale verkiezingen. De campagnes zijn begonnen.Hoe gaan de partijen zich profileren? Met welke strategie gaan ze de campagne in?

Cabaretière en radiopresentatrice Carolien Borgers over het fenomeen zelfhulpboeken. Van de hype rond opruimgoeroe Marie Kondo tot de bestseller 'Not giving a fuck' van Mark Manson.

'WNL Op Zondag', zondag 20 januari om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers