ABN-AMRO topman Kees van Dijkhuizen in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 19 januari 2019

De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Bestuursvoorzitter Kees van Dijkhuizen van ABN-Amro is zondagmorgen te gast in 'WNL Op Zondag'. De topman van de bank komt vertellen over de toekomst van het bankieren. Ook gaat Kees van Dijkhuizen in op het imago van bankiers.


Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsvrouw doet verslag van haar werkbezoek aan de Verenigde Staten. Samen met 50 Nederlandse techbedrijven bezocht de staatssecretaris de grootste tech-beurs ter wereld, de CES in Las Vegas.

Campagnestrateeg Jan Driessen en parlementair journalist Wouter de Winther van De Telegraaf over de komende provinciale verkiezingen. De campagnes zijn begonnen.Hoe gaan de partijen zich profileren? Met welke strategie gaan ze de campagne in?

Cabaretière en radiopresentatrice Carolien Borgers over het fenomeen zelfhulpboeken. Van de hype rond opruimgoeroe Marie Kondo tot de bestseller 'Not giving a fuck' van Mark Manson.

'WNL Op Zondag', zondag 20 januari om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers