'90 Day Fiancé' op TLC

donderdag 14 november 2019

Nieuwe koppels, nieuwe liefdesperikelen! Het razend populaire programma '90 Day Fiancé' start een nieuw seizoen met zeven nieuwe stellen.

Zeven Amerikanen die hun geliefde vonden in het buitenland en nu hopen op een gezamenlijke toekomst in de Verenigde Staten. Ze hebben daarvoor 90 dagen de tijd, want zo lang is het visum van de buitenlandse geliefde geldig. De enige manier om het verblijf permanent te maken is door te… trouwen! Kun je elkaar in zo’n korte tijd genoeg leren kennen?


Op Dplay kan elke aflevering 7 dagen vooruit worden bekeken.

'90 Day Fiancé', vanaf vrijdag 15 november om 20.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://dplay.nl/tlc/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers