'3 Op Reis' sluit reis in Myanmar af

zaterdag 14 december 2019
© BNNVARA

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. Deze week doorkruist ze per trein het lege platteland van Polen, om uit te stappen in Szczecin, de stad met de schoonste lucht van heel Polen n de toegangspoort naar de natuur van de provincie West-Pommeren.

Nienke is dichtbij huis, in de Belgische Ardennen. Hier zijn nog een aantal plekken waar je mag wildkamperen, op zogeheten bivakzones.


Maurice sluit zijn reis door Myanmar af in de hoofdstad Yangon. Hij is hier op een bijzonder moment, namelijk tijdens het Birmese nieuwjaar: Thingyan. De hele stad verandert in één groot waterfestival en ook de ploeg houdt het niet droog.

'3 op Reis', zondag 15 december om 19.45 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers