'Z-Hybrid' belicht de digitale revolutie in communicatie

woensdag 1 februari 2017

Digitale technologie verandert in sneltempo onze economie en onze samenleving. Ze zorgt ook voor heel wat nieuwe kansen en zal de volgende jaren één van de sterkste motoren zijn van groei, welzijn en een hoger rendement.

De nieuwe 'Z-Hybrid' reeks op Kanaal Z en Canal Z focust op de veranderingen die digitale technologie met zich meebrengt voor massacommunicatie. Vanaf donderdag 2 februari worden enkele sterke cases uitgelicht die inspirerend kunnen zijn voor het brede bedrijfsleven. Het themaprogramma laat ook experts aan het woord over digitalisering van communicatie.


Hoe sturen grote ondernemingen hun communicatie bij? Welke accenten leggen ze? Hoe combineren ze papieren en digitale dragers om hun eindklanten optimaal van dienst te zijn? En wat levert dit op als win-win voor zowel de klant als de onderneming zelf? Op die vragen krijgt u een antwoord in 'Z-Hybrid'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers