'Wheelers Dealers' is terug op Discovery

vrijdag 19 april 2019

'Wheeler Dealers' is terug met een nieuw seizoen! Mike Brewer en Ant Anstead gaan op zoek naar de mooiste klassieke en gebruikte auto's die ze vervolgens een grote opknapbeurt geven.

In de eerste aflevering weet autokenner- en handelaar Mike een Porsche 996 uit het jaar 2000 voor een erg mooi prijsje te kopen. Ondanks dat de wagen weinig kilometers heeft gereden en in erge mooie staat verkeerd, is er een opvallende reden waarom hij zo’n goede deal kon krijgen: het alombekende IMS lager van de Porsche is kapot. Dit tot grote ontevredenheid van automonteur Ant. Bij problemen met dit cruciale onderdeel loop je het risico op het uitvallen van de motor en dit wordt dan ook gevreesd door menig Porsche 996-bezitter, want de reparatie is enorm prijzig en ingewikkeld. Lukt het Ant om dit gecompliceerde, maar onvermijdelijke klusje te klaren zodat Mike de wagen, ondanks de hoge reparatiekosten, met winst kan verkopen?

'Wheelers Dealers', vanaf zaterdag 20 april om 21.00 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers