'Wheelers Dealers' is terug op Discovery

vrijdag 19 april 2019

'Wheeler Dealers' is terug met een nieuw seizoen! Mike Brewer en Ant Anstead gaan op zoek naar de mooiste klassieke en gebruikte auto's die ze vervolgens een grote opknapbeurt geven.

In de eerste aflevering weet autokenner- en handelaar Mike een Porsche 996 uit het jaar 2000 voor een erg mooi prijsje te kopen. Ondanks dat de wagen weinig kilometers heeft gereden en in erge mooie staat verkeerd, is er een opvallende reden waarom hij zo’n goede deal kon krijgen: het alombekende IMS lager van de Porsche is kapot. Dit tot grote ontevredenheid van automonteur Ant. Bij problemen met dit cruciale onderdeel loop je het risico op het uitvallen van de motor en dit wordt dan ook gevreesd door menig Porsche 996-bezitter, want de reparatie is enorm prijzig en ingewikkeld. Lukt het Ant om dit gecompliceerde, maar onvermijdelijke klusje te klaren zodat Mike de wagen, ondanks de hoge reparatiekosten, met winst kan verkopen?


'Wheelers Dealers', vanaf zaterdag 20 april om 21.00 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers