Wendy en Aerjen 'Terug naar de dansvloer'

maandag 31 juli 2006

Wendy heeft de handen vol met haar programma 'Wie wordt de man van Wendy?', maar toch maakt ze graag tijd voor haar danspartner Aerjen. Het is een feit dat het vanaf de eerste minuut klikte.

T


ijdens hun repetities werd er heel wat gelachen, niet zelden door de afwijkende woordenschat van Noorderbuur Aerjen. Dat "koplampen" en "een doos" ook lichaamsdelen zijn, zal u misschien verbaasd hebben. Dat het lichaamsdelen zijn die het ondeugendste in Wendy naar boven brengen en dat daar een hoop beelden van zijn, laat zich eenvoudig raden…

Wendy deed tijdens twee van haar dansen een spagaat. Als jong meisje had ze daar geen probleem mee, maar ze had zelf niet gedacht dat ze dat nu nog zou kunnen. Aerjen heeft dan ook hard gezwoegd om haar zover te krijgen.

Maar het zat niet altijd mee. Tijdens de opnames van 'Sterren op de Dansvloer' stierf Wendy's beste vriend en manager Danny. Het dansen hield haar toen recht en gaf haar de gelegenheid haar gedachten even te verzetten. Het was een vlucht uit de realiteit, maar ook een soort therapie, een manier om haar gevoelens te uiten. Wendy is er Aerjen nog steeds dankbaar voor. "Ik kan verder door het leven dansen. Dus in die zin is het echt wel een fantastisch fenomeen om mensen te helpen te blijven geloven in het leven."

'Terug naar de dansvloer', dinsdag 1 augustus om 20.25 uur op VTM.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers