Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Salade met tempura van boschampignons en crispy chili olie
Een salade met krokant gebakken champignons en homemade crispy chili olie.
Dinsdag: Eierkoeken
Eierkoeken met een vulling van vanille botercrème.
Woensdag: Gegrilde zalm met bloemkool, aardappelen en picklesmousseline
Gegrilde zalmmoot met gekookte bloemkool, natuuraardappelen, botersaus met pickles en winterpostelein.
Donderdag: Witloof met Gandaham, korst van flandrien en knolselderstoemp
Witloofrolletjes met gandaham, gegratineerd met een korst van Belgische kaas, stoemp met knolselder en een lichte kaassaus.
Vrijdag: Pasta e fagioli
Een winterse pasta met bonen en een gerookt hammetje.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Zondag 26 januari 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 28 januari 2025 om 12u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 28 januari 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Woensdag 29 januari 2025 om 00u15 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 27 januari 2025 om 12u10 »
Cheesecake met een bodem van speculaas en gelei van clementines.