Welke 3 vrouwen mogen mee naar Canada, AustraliŽ, Noorwegen, Duitsland en Zuid-Afrika?

zondag 16 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In het leven en de liefde moet je soms keuzes maken, dat hebben de boeren al enkele keren mogen ondervinden. Eerst moesten ze 10 briefschrijfsters selecteren uit de massa mail die ze kregen, en op maandag 17 september mogen 5 vrouwen met hen op groepsdate.

Op het einde van de dag moeten er alweer knopen worden doorgehakt, want op de boerderij is maar plaats voor 3 vrouwen. Wie mag er mee naar Canada, Australië, Duitsland, Noorwegen en Zuid-Afrika? De boeren gaan daten, om het te weten. De romantische zoektocht van Manu, Bjorn, Jeroen, Jan en Jitse werd de voorbije dagen overigens gevolgd door gemiddeld 817.109 kijkers (live +2), goed voor een marktaandeel van 38,6 % (VVA 18-54).


Manu neemt zijn 5 favoriete dames mee op een shopping trip in het centrum van Aalst, waar hij lang geleden steeds ging winkelen met zijn ouders, toen hij nog in België woonde. Hij heeft er afgesproken met Rebecca, Sarah, Hilde, Christine en Rita. Manu laat zich alle vrouwelijke aandacht welgevallen. De vrouwen gaan zelfs lingerie passen.

Bij Jeroen gaat het er iets minder pikant, maar daarvoor niet minder amusant, aan toe. De veeboer houdt wel van wat vertier en neemt z’n meisjes mee naar de foor van Sint-Niklaas. Maar de zoetebek wil hen graag eerst trakteren op zijn favoriete vieruurtje: een coup d’amour. Steekt zijn coup de foudre Severien er nog altijd met kop en schouders bovenuit? Of kunnen Joëlle, Jits, Inne en Stephanie hem ook nog charmeren?

Jitse wil zijn meisjes Siska, Christy, Marlies, Thalle en Emily beter leren kennen in een rustigere omgeving. Hij heeft een date gepland die helemaal past bij zijn toekomstige zorgboerderij in Noorwegen: ze gaan koeknuffelen. Jitse heeft wat twijfels over Christy. Zij is professioneel ruiter en de zorgboer vraagt zich af of ze wel een eenvoudig leven aan kan. 'Zij is een lady, ik een country boy, past dat wel samen?'

Jan gaat voor de iets luxueuzere date. Hij heeft een jacht geregeld en ontvangt Laura, Romina, Jolien, Stephanie en Clarisse in stijl. Clarisse ontmoet hij voor het eerst. Zij woont immers sinds enkele maanden in Zurich om er te werken aan haar thesis, en zij Skypete met hem. 'Een date met vijf vrouwen is niet alledaags, één is soms al veel', lacht hij.  Jan wordt eerder timide van de vrouwelijke aandacht.

Bjorn blijft trouw aan zichzelf en koos een stoere, avontuurlijke date uit voor hem en zijn vijf dames. Hij wil weten wie talent heeft voor jagen, want in Canada zorgt Bjorn zelf voor het vlees op de tafel. Wie schiet haar Cupido-pijlen raak? Lore, Evelyn, Jolien, Eefje of Farah?

'Boer zkt Vrouw EXTRA', op VTM.be en de VTM app
Elke maandagavond na de aflevering op VTM, kunnen de fans terecht op VTM.be en in de VTM app, om nóg dieper meegenomen te worden in het verhaal van de boeren. Samen met een psycholoog/seksuoloog en bekende fans, duikt Dina Tersago in extra beeldmateriaal en nemen ze samen topics die in de aflevering aan bod kwamen onder de loep. Waar 'Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond' stopt, gaat 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Extra' online net dat stapje verder. Maandag 17 september ontvangt Dina één van de meisjes die op groepsdate ging met Bjorn, maar niet werd gekozen om mee te gaan naar zijn boerderij in Canada. Zij vertelt over de dingen die ze geleerd heeft uit haar deelname. Nog in deze EXTRA: presentatiebloopers van An en Dina, een gesprek over hoe de ideale date eruit ziet, en hoe ver je kan gaan op een eerste afspraakje.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 17 september om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers