Welk duo krijgt de wildcard in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

woensdag 15 april 2015

Voor de jury de winnaar van de wildcard bekend maakt. Brengt ze eerst nog een bezoek aan 'BUFF' in Oostende. Naast de wildcard krijgt het winnende duo ook een masterclass van sterrenchef Peter Goossens.

Het duo dat die wint komt namelijk niet in aanmerking voor een eerste sluiting. In aflevering tien wordt duidelijk welk restaurant zeker gespaard blijft van de eerste sluiting.

Thomas en Alexia zijn nerveus voor het bezoek van de jury. Ze hebben nog nooit goed kunnen scoren, maar sinds chef Jeremy er is, lijkt alles gesmeerd te lopen in Oostende. Hij moet het wapen worden om het deze keer eindelijk goed te doen.

Bij '’Manil's' in Antwerpen leek alles van een leien dakje te gaan, maar toch is er een kink in de kabel. De communicatie tussen de twee zussen verloopt stroef en de onderhuidse spanningen stapelen op. Daarnaast lijkt het geen evidentie voor de jongedames om hun personeel in het gareel te houden.

De ambitieuze Fee en Jonas moeten nog wat op adem komen na het bezoek van de jury want hun service verliep niet helemaal foutloos. Ze krijgen enorm veel steun van de Aalstenaars, maar de beslissing van de wildcard ligt in handen van de jury.

In 'Asparaguus' werken Dries en Guus verder aan hun taartenassortiment. Sergio was er lovend over, maar miste variatie. Guus probeert daarom een zeer bijzondere vlaai te ontwikkelen: ééntje met asperges.

In Brussel moeten Miguel en Liselotte het jurybezoek nog wat verder verteren. Er was positieve feedback maar ook een aantal minpuntjes. Miguel gaat aan de slag met zijn eclairs. Hulpkok James heeft daarnaast een hele lijst met opmerkingen gemaakt die hij met het hele team wil bespreken. Volgens James moet Miguel zich dringend opwerpen als een échte chef.

'Mijn Pop-uprestaurant!', donderdag 16 april om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers