Wat schaft de pot in 'Dagelijkse Kost'?

zondag 3 november 2024
Foto: VRT - © Sam Van den Brandt 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Tabouleh met gekonfijte paprika en vegan mozzarella
Een couscoussalade met groene kruiden en rucola, paprikapreepjes in balsamico en blokjes vegan mozzarella.


Dinsdag: Kalfsfricassee met puree en wortelen
Zacht gegaarde blokjes kalfsvlees met balletjes en champignons in een romige saus, geserveerd met aardappelpuree en gestoofde wortelen.

Woensdag: Chocolademousse met pinda en banaan
Een smeuïge chocolademousse op basis van stevia met een vleugje pindakaas, schijfjes banaan en geroosterde pinda's.

Donderdag: Heek met saffraanpuree en prei
Een mooi stukje gebakken vis met gebraiseerde prei en een heerlijke saffraanpuree.

Vrijdag: Gehaktballen in uiensaus met frietjes
Pure dagelijkse kost: balletjes met krokant spek in een variant van Luikse saus, geserveerd met knapperige frietjes en kropsla.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

Dagelijkse kost op tv
Zondag 18 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 20 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 19 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Dinsdag 20 mei 2025 om 00u05  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Woensdag 21 mei 2025 om 00u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 18:10
    Down The Road
    20:15
    F.C. De Kampioenen
  • 17:45
    Where the Wild Men Are With Ben Fogle
    20:40
    Oxen
  • 16:30
    Mush Mush en de Zwammetjes
    01:00
    VRT NWS journaal met VGT
  • 19:55
    Het echte leven in de ZOO
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 19:20
    Marktkramers
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:55
    Corgi
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:30
    Geen uitzending
    20:35
    De nachtbrigade
  • 19:45
    Suits
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:25
    SOS Piet
    20:30
    Nonkel Jef
  • 01:45
    Geen uitzending
    20:30
    Wordt aangekondigd
  • 01:45
    Geen uitzending
    20:20
    NCIS
  • 20:05
    Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
    20:35
    Wordt aangekondigd
  • 00:35
    Botched
    20:35
    Olivia Attwood's Bad Boyfriends
  • 01:25
    Geen uitzending
    20:30
    Surviving a Serial Killer
  • 12:55
    City Reports
    23:00
    Herhalingslus
  • 01:52
    Mijn tuin
    21:00
    Concert
  • 20:00
    Open Vuur
    20:40
    Vlaamse Klassiekers
  • 01:45
    Am I Being Unreasonable?
    21:10
    Grantchester
  • 07:25
    Below Deck
    20:55
    Dark Winds
  • 19:05
    Ivo op zaterdag
    20:30
    Eurovisie Songfestival 2025: De Voorbeschouwing
  • 16:05
    Kruispunt
    20:40
    Over Leven
  • 01:45
    Draadstaal
    20:16
    Socutera