Volgende week op Vitaya

vrijdag 19 april 2019

Op zaterdag 20 april zijn Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan om 20.25 uur te zien in de Golden Globe-genomineerde komedie 'Freaky Friday' uit 2003.

Tess en haar dochter Anna maken altijd ruzie, en denken beiden dat de ander niet weet hoe zwaar ze het hebben. Op een vrijdag wordt de moeder ineens wakker in het lichaam van de dochter en de dochter in dat van de moeder. Plots krijgen ze de kans om meer begrip te tonen voor elkaar.


Op dinsdag 23 april start om 21.30 uur het derde seizoen van de realityreeks 'Steenrijk, Straatarm' waarin arme en rijke gezinnen van huis, budget en leven ruilen.

Woensdag 24 april spelen 'Divergent'-acteurs Shailene Woodley en Ansel Elgort om 20.40 uur de hoofdrollen in het romantische drama 'The Fault in Our Stars' uit 2014. Hazel en Gus zijn allesbehalve gewone tieners. Hazel lijdt aan longkanker en Gus is een ex-kankerpatiënt. Hij overleefde botkanker, maar zijn been werd geamputeerd. Wanneer Hazel met grote tegenzin een praatgroep voor kankerpatiënten moet bijwonen, ontmoeten de twee  door het leven getekende jongeren elkaar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers