Van 5 naar 4 danskoppels in 'Sterren Op De Dansvloer'

donderdag 9 februari 2006

Dina Tersago en haar danspartner Wim waren afgelopen vrijdag dé 'Sterren op de Dansvloer'. Hun paso doble werd door de professionele jury beloond met 35 punten, een absoluut record. Voor Pim lag het tempo te hoog. Hij en zijn danspartner Daisy werden zowel door de jury als door de kijkers verplicht om een punt te zetten achter hun dansavontuur.

V


oor de vijf dansduo's die nog in de running zijn, is "Sterren op de Dansvloer" ondertussen bittere ernst geworden. Op vrijdag 10 februari 2006 moeten ze voor het eerst 2 keer live dansen: de samba en de Weense wals.

Tijdens de samba moeten Natalia, Evi Hanssen, Gilles De Bilde, Dina Tersago en Wendy Van Wanten samen met hun professionele danspartner alles geven om de professionele jury en de kijkers mee te voeren naar het sexy en vrolijke Brazilië. Verleidelijke heupbewegingen, wiebelende achterwerken en ophitsende passen zijn verplicht. Kortom, ritmisch feesten is de boodschap. 

Na de samba worden alle danskoppels op de dansvloer verwacht voor de Weense wals. Deze standard-dans wordt terecht geassocieerd met chique balzalen, met grote kroonluchters en dames in Sissi-jurken. Het lijkt niet zo, maar de Weense wals is zeer vermoeiend. Er wordt niet alleen linksom en rechtsom gedraaid, maar de koppels moeten ook nog eens snelle draaien op de plaats maken. En ondertussen moeten ze ervoor zorgen dat ze niet tegen de andere dansduo's botsen. De Weense wals wordt dan ook een hele uitdaging voor onze BV's. 

Tijdens het dansen worden de dansparen begeleid door de live-band, o.l.v. Steve Willaert en met X Factor-finalist Ivann en zijn mama Nadia als vocalisten. Zij brengen wervelende arrangementen van hedendaagse popnummers en classics die in een modern, swingend jasje werden gestopt.

Op de webstek van "Sterren op de Dansvloer" kan u terecht voor o.a. interviews, achtergrondinfo bij de danskoppels en dansstijlen, fotogalerij, reportages.

'Sterren op de Dansvloer', vrijdag 10 februari om 21.20 uur bij VTM

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers