Tijd voor citytrips in voorlaatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

zondag 24 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

In de voorlaatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' op maandag 25 november, krijgen de boeren en hun uitverkoren dames de kans om mekaar beter te leren kennen tijdens een romantische trip. Of dat is toch in elk geval het opzet.

Etienne en Rebecca ruilen Santa Antao in voor een ander Kaapverdisch eiland, Santo Vicente, waar hopelijk de liefde voor elkaar kan openbloeien. In het prachtige stadje Mindelo neemt Etienne Rebecca mee naar één van zijn vaste adresjes.


Stephan en Evelien zetten voet aan grond in Montreal, de op één na grootste stad van Canada. Na een drukke en intense week met niet drie maar vier dames, kunnen de twee mekaar nu in alle rust echt leren kennen. Geeft Stephan zich eindelijk bloot?

In Bulgarije voelde Rani al lichte kriebels voor Victor. Het jonge duo verblijft in een mondain golf- en beach resort. Benieuwd of Victor een hole-in-one zal scoren.

Remco en Marianne waren al aan het rondtrippen en genieten nog steeds van de Finse natuur in Torassieppi. De twee delen een liefde voor het actieve buitenleven en proberen nu te ontdekken of ze ook naast hun hobby’s mekaars ideale match zijn.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 25 november om 20.35 uur. Ontknoping op donderdag 28 november om 20.35 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers