'Thuis': week 15 (2020) - PREVIEW

zaterdag 4 april 2020
Foto: Eén - © VRT 2019

De coronacrisis heeft tot gevolgd dat het seizoen van 'Thuis' stopt op 24 april. Maaar de makers beloven een spannend einde mt echte cliffhangers. En tot de allerlaatste uitzending staat er nog heel wat te gebeuren. Lees de preview!

 Maandag 6 april 2020 - aflevering 4819

Ann stapt razend kwaad de deur uit en Tania is compleet van de kaart. Tom gaat voetballen met Robin en Frank. Nancy heeft een verzoekje voor Femke. Sam en Tim plannen een uitstapje met het gezin.

Dinsdag 7 april 2020 - aflevering 4820
JKarin weigert naar haar cliënt te luisteren. Tamara wil dat Bob orde op zaken stelt. Tom is allesbehalve blij met zijn onverwacht bezoek. De ongerustheid over Tania steekt de kop op bij Tom en Ann. Stan neemt contact op met het thuisfront.

Woensdag 8 april 2020 - aflevering 421
Dries weet Bob en Lowie te verbazen. Emma heeft een date. Tamara krijgt gelijk van haar 'rupsje'. Kobe en Paulien ontvangen een fijne verrassing. Lowie vliegt uit tegen Simonne. Karin en Kobe hebben een diepgaand gesprek.

Donderdag 9 april 2020 - aflevering 4822
Ann kan rekenen op de steun van Simonne en daardoor blijft ze strijdvaardig. Marianne eist van Peter dat hij actie onderneemt. Adil kan zijn relatie niet langer verbergen. Emma heeft genoten van een leuke avond. Thilly is matchmaker van dienst.

Vrijdag 10 april 2020 - aflevering 4823
Ann wijst de uitnodiging van Marianne voor haar paasbrunch af. Frank en Simonne dragen Tom een warm hart toe. Karin stelt haar zoon teleur. Er is een feestje bij Bar Madam en ook Dieter is van de partij.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.20 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers