'Thuis': inhouden week 36 online - (preview!) - NIEUW SEIZOEN!

zaterdag 29 augustus 2015

Het is zover! 'Thuis' is terug! Hopelijk worden de vragen waarmee de serie de kijkers eind juni achterliet nu snel beantwoord. Heeft Luc cht zelfmoord gepleegd? En wie heeft Geert vermoord? Zal Marianne schuld bekennen? Of haar onschuld bewijzen? Begin al maar te nagelbijten...

 
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 31 augustus - aflevering 3811
Ten huize Bastiaens worden verklaringen afgenomen. Ann en Tom zijn in shock. Tim heeft zijn handen vol. Tom weet zich geen raad en schakelt de hulp van Peter in. Sam zoekt Simonne op. Lowie voelt zich schuldig.

Dinsdag 1 september - aflevering 3812
Marianne vindt haar strijdlust terug maar of dat in haar voordeel speelt, is nog maar de vraag. Hélène heeft het moeilijk met het verlies van Geert. Lowie gaat emotioneel door een hel. Olivia probeert hem te troosten.

Woensdag 2 september - aflevering 3813
Peter heeft een strategie om Marianne te helpen. Het nieuws over de dood van Geert sijpelt binnen bij de omgeving en ook Nancy is ervan onder de voet. Ann en Tom zitten niet op een zelfde lijn wat hun moeder betreft. Eddy maakt zich zorgen. Frank wordt verteerd door schuldgevoel.

Donderdag 3 september - aflevering 3814
Simonne heeft het moeilijk. Toon komt Judith toevallig tegen. Eddy vangt bot bij Hélène. William wil Marianne blijven steunen. Het sporenonderzoek is afgelopen. Peter heeft belangrijk nieuws voor Rosa en Peggy.

Vrijdag 4 september - aflevering 3815
Marianne krijgt het hard te verduren. Julia neemt een drastische beslissing. Femke laat zich niet omkopen. Peggy en Rosa bespreken hun tactiek. Er staat Jenny een emotioneel afscheid te wachten. Simonne wordt verrast.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers