'Terug naar de Dansvloer': Sam Gooris en coach Ellen

maandag 17 juli 2006

Afgelopen winter heeft Vlaanderen acht weken lang enthousiast meegeleefd met Dina Tersago, Gilles De Bilde, Natalia, Gène Bervoets, Wendy Van Wanten, Sam Gooris, Evi Hanssen en Pim tijdens hun grote dansavontuur. VTM kijkt deze zomer even terug op de dansprestaties van deze bekende Vlamingen.

D


at Sam Gooris een echte gentleman kan zijn, heeft hij bewezen tijdens de Engelse wals. Maar nu hij herenigd wordt met zijn danspartner Ellen, laat hij zich van zijn beste kant zien. Hij verrast haar met een boeket en ontkurkt in onvervalste Pfaffs-stijl een fles champagne. Dat praat makkelijker én brengt meteen herinneringen boven aan Sams grappige acties tijdens de shows, zoals het incident met het kapsel van jurylid Anouchka Balsing.

Sam is een bekende 'gekke bekkentrekker', dus zich serieus houden tijdens de Engelse wals was voor hem een prestatie van formaat. Maar ook zijn dansende collega's hadden zo nu en dan moeite om hun gezicht in de plooi te houden. De gelaatsuitdrukking van Gilles, het tongetje van Natalia en de boze blik van Dina in de paso doble: Sam heeft het allemaal gezien.

Het zal niemand verbazen dat spring-in-'t-veld Sam vaak moeite had om zich te concentreren tijdens de repetities. Dat hij niet te beroerd was om met een 'sjakosch' rond te lopen om aan zijn elegantie te werken, waarschijnlijk wel. Twee gezichten van Sam die zeker de moeite waard zijn om terug te zien.

Sam moest als tweede de dansvloer verlaten, maar kon dat doen met een eigentijdse en eigenwijze interpretatie van de tango, op de tonen van zijn favoriete nummer: 'Hey Sexy Lady' van Shaggy. Alleen al daardoor kijkt hij met veel plezier terug op zijn deelname.

'Terug naar de Dansvloer', dinsdag 18 juli 2006 om 20.25 uur bij VTM.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers