'Telefacts Zomer': luxegoederen onder de hamer bij de politie

maandag 6 juli 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Van diamanten Rolex-horloges tot designerkleren, van tassen van HermŤs tot peperdure bolides. Miljoenen euro's aan illegaal verkregen goederen gaan onder de hamer tijdens politieveilingen in Groot-BrittanniŽ.

Op dinsdag 7 juli om 21.55 uur neemt 'Telefacts Zomer' de kijkers mee op een veiling waar tientallen Rolex-horloges van 30.000 euro per stuk geveild worden.


Het zijn luxegoederen die de politie in beslag nam bij criminelen die op sociale netwerksites als Instagram te koop liepen met hun dure levensstijl en zo tegen de lamp liepen. De opbrengst van de veiling moet hoog zijn, want ze gaat naar een bijzonder doel: de slachtoffers die opgelicht zijn door diezelfde criminelen. De kijker leert de criminelen kennen die afscheid moeten nemen van hun luxeleven, de slachtoffers die opgelicht werden en de kopers die zich tegoed doen aan betaalbare luxe.

'Telefacts Zomer', dinsdag 7 juli om 21.55 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers