'Sturm der Liebe': week 49 (2019) - PREVIEW

zondag 1 december 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 2 december 2019 - aflevering 2941
Romy en Goran staan voor een belangrijk optreden. Romy is erg nerveus, maar Goran kan haar kalmeren. Alicia twijfelt of ze goed genoeg is voor het toernooi. Viktor kan haar overtuigen om toch mee te doen. De muziekproducent is tevreden over Xenia, maar hij wil dat Michael afstand neemt.

Dinsdag 3 december 2019 - aflevering 2942
Jessica houdt nog steeds van Victor, maar hij maakt haar duidelijk dat ze gewoon vrienden zijn. Christoph wil er zijn voor Alicia. Om het ongeval te vergeten, stort ze zich op haar werk in de stoeterij. Romy kan maar niet beslissen of ze nu voor een solocarrière moet gaan of niet. Goran kan haar overtuigen, maar dan verandert ze toch van mening. Werner en André willen zich verzoenen, maar dat loopt niet van een leien dakje.

Woensdag 4 december 2019 - aflevering 2943
Michael krijgt het steeds moeilijker om Xenia te weerstaan. Natascha beseft dat er iets mis is. Alicia traint alle dagen voor het toernooi. Omdat Robert haar verbiedt deel te nemen aan een casting, gaat Valentina zich bij Fabien verstoppen. Ze is woedend en maakt plannen om naar Parijs te vluchten. Eva en Robert maken zich intussen grote zorgen.

Donderdag 5 december 2019 - aflevering 2944
Natascha wantrouwt elke vrouw in de buurt van Michael. Wanneer hij dan ook nog te laat komt voor een romantisch etentje is Natascha in alle staten. Na de presentatie van een nieuw bier in de Bräustüberl worden enkele gasten onwel. Wat later staat de gezondheidsinspectie voor de deur. Goran verwijt Paul dat hij jaloers is op zijn relatie met Romy.

Vrijdag 6 december 2019 - aflevering 2945
Alicia merkt dat Valentina blauwe vlekken op haar armen heeft. André en Hildegard denken dat ze gesaboteerd werden. André verdenkt zijn broer Werner, maar Alfons heeft een andere verdachte. Natascha verontschuldigt zich bij Magda. Goran ontmoet een jongeman die het adres van Romy vraagt en is wantrouwig. Romy kan hem geruststellen: het is haar neef Tobias.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers