'Sturm der Liebe': week 46 (2019) - PREVIEW

zondag 10 november 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 11 november 2019 - aflevering 2926
Goran, die in een Zuid-Amerikaanse telenovela meespeelt, deelt handtekeningen uit in de Bräustüberl. Wanneer Paul Goran later met Romy ziet dansen, is hij jaloers. Natascha moet voor de opnames van een reclamespot afvallen. Michael is solidair en gaat mee op dieet. Alicia beseft dat ze haar gevoelens voor Victor moet verdringen. Desirée hoopt op een beter voorstel van Christoph.

Dinsdag 12 november 2019 - aflevering 2927
Wanneer Alicia tijdens een massage van Nils indommelt, merkt ze niet dat de ketting uit haar handtas gestolen wordt. Nils wordt meteen verdacht. Het klikt niet tussen kip Lotte en de andere kippen. Michael gaat samen met Xenia een haan halen om dit probleem op te lossen. Paul wil tijdens een spelletje darts zijn gevoelens aan Romy opbiechten, maar dat is buiten Goran gerekend.

Woensdag 13 november 2019 - aflevering 2928
Romy is niet blij met de opmerkingen die Paul over Goran maakt. Paul vraagt raad aan Boris en die brengt hem op een romantisch idee. Zijn plan loopt echter niet zoals verwacht. Nils denkt dat Boris de ketting van Alicia gestolen heeft, maar die zweert onschuldig te zijn. Christoph denkt dan weer dat Xenia de dief is, maar Michael geeft haar een alibi. Werner vindt het geen goed idee dat Jessica draagmoeder wordt voor Robert en Eva.

Donderdag 14 november 2019 - aflevering 2929
Het komt tot een confrontatie tussen Paul en Goran. Alicia moet een romantische avond met Christoph afzeggen omdat ze op de baby van een van de gasten moet passen. Christoph laat zich niet uit zijn lood slaan en heeft zelfs nog een verrassing voor Alicia. Alfons is niet te vinden voor de plannen die André heeft met de Bräustüberl. Maar hij blijkt de enige te zijn die hier zo over denkt.

Vrijdag 15 november 2019 - aflevering 2930
Christoph wordt wantrouwig wanneer Desirée de verkoop lijkt uit te stellen. Wanneer Desirée terugkomt van een vergadering met Nils staat haar een onaangename verrassing te wachten. André nodigt Eva en Jessica uit om zijn nieuwe menu te testen. Wanneer Robert hoort over de culinaire plannen in de Bräustüberl, zet hij Hildegard onder druk om ook voor het Fürstenhof nieuwe menu's te bedenken.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers