'Sturm der Liebe': week 39 (2019) - PREVIEW

zaterdag 21 september 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 23 september 2019 - aflevering 2891
Nu Viktor zich na het ongeval van Paul om Alicia bekommert, voelt Jessica zich verwaarloosd. Paul komt eindelijk terug bij bewustzijn, maar merkt dat er iets niet klopt. Desirée en Tina denken dat Carsten opnieuw uit hun leven verdwenen is, maar niets is minder waar. Werner wil Roberts beslissing ongedaan maken en probeert Xenia aan zijn kant te krijgen. Robert komt dit te weten en vreest dat Werner zich ook in de toekomst met zijn job zal blijven bemoeien.

Dinsdag 24 september 2019 - aflevering 2892
Paul geeft Romy de schuld van zijn ongeval en gooit haar buiten. Hij beseft niet hoe erg hij haar hiermee kwetst. Fabien probeert Romy te troosten met een cadeautje dat herinneringen naar boven brengt bij haar. Nils komt nietsvermoedend terug, maar merkt dat Tina erg afstandelijk doet. Jessica maakt Viktor duidelijk dat ze een serieuze relatie met hem wil.

Woensdag 25 september 2019 - aflevering 2893
Paul zal langer moeten revalideren dan verwacht. Romy vraagt Alicia of ze geld kan krijgen van Christoph om een speciale behandeling voor Paul te kunnen betalen. Werner heeft het moeilijk om het Fürstenhof los te laten. Robert is daar niet blij mee. Tina heeft er alles voor over om het leven van David te redden. Nils wil weten waarom ze zich zo vreemd gedraagt en besluit haar te volgen.

Donderdag 26 september 2019 - aflevering 2894
Eva wil Robert met een romantisch avondje verrassen, maar hij heeft al iets anders gepland. Alicia gaat tegen haar zin akkoord met het verzoek van Christoph, het is de enige manier om Paul te helpen. Wanneer Werner plots naar Tanzania vertrekt, vreest André dat hij zijn huwelijk met Melli zal missen. Werner belooft echter dat hij zeker aanwezig zal zijn, samen met Charlotte.

Vrijdag 27 september 2019 - aflevering 2895
Paul denkt aan zijn vader die tijdens een medische ingreep gestorven is. Hij wordt bang en besluit de operatie af te zeggen. Robert en Eva zijn op zoek naar een draagmoeder en het lijkt er op dat ze die in België gevonden hebben. Ze willen naar Brussel vliegen om de vrouw te ontmoeten, maar dan gooit een belangrijke afspraak roet in het eten. Melli komt te weten waar André mee bezig is.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers