'Sturm der Liebe': week 37 (2019) - PREVIEW

zondag 8 september 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 9 september 2019 - aflevering 2881
Romy heeft een nachtmerrie. Viktor ontdekt de waarheid over de deal van Christoph en Jessica en is aangeslagen. Xenia wil hier misbruik van maken. André volgt zijn hart en vraagt Melli om te trouwen. Intussen is Romy teleurgesteld dat Paul haar enkel als goede vriendin ziet. Ze heeft een alarmerende droom over hem en wat later blijkt Paul daadwerkelijk in gevaar te zijn. Hildegard kijkt uit naar de luchtballonvaart die Alfons gewonnen heeft, maar hij kampt met hoogtevrees.

Dinsdag 10 september 2019 - aflevering 2882
Xenia zorgt ervoor dat zij en Christoph tijdens een innig moment betrapt worden. Intussen is Werner nog steeds kwaad dat Christoph hun afspraak niet is nagekomen. Hij hoopt dat Xenia hem blijft steunen. Na de hevige discussie met pastoor Rimpel probeert André Melli een kerkelijk huwelijk uit het hoofd te praten. Fabien vraagt André of hij de nacht elders kan doorbrengen, zodat hij zijn vrienden kan uitnodigen.

Woensdag 11 september 2019 - aflevering 2883
Werner zet Christoph onder druk. Christoph voelt zich in het nauw gedreven en verliest zijn zelfbeheersing. Om een goede indruk te maken op pastoor Rimpel, gaat André biechten. Hij is daarbij zo eerlijk dat een geschokte pastoor Melli afraadt om met André te trouwen. Fabien moet Tina's fout rechtzetten en vraagt hulp aan Paul. Tina is onder de indruk wanneer Nils zich belangeloos voor iets inzet. Wanneer ze gaat wandelen met Tom, vergeet ze zijn knuffelbeer op een bank.

Donderdag 12 september 2019 - aflevering 2884
Tijdens een bezoekje aan het ziekenhuis is Christoph overmoedig en hij eist dat Werner zijn aandelen verkoopt. Jessica vraagt aan Viktor om haar voor een videoclip te kussen. De herinneringen aan die kus laten hem echter niet los. Melli neemt de waarschuwingen van pastoor Rimpel ernstig. Intussen hoopt André indruk te maken op de pastoor door een gift te doen voor de reparatie van de kerk.

Vrijdag 13 september 2019 - aflevering 2885
Désiree komt terug naar het Fürstenhof voor de doop van Tom. Er duikt nog een gast op die elke kans grijpt om Tina in de gaten te houden. Wat later staat hij bij Tina voor de deur. Na een provocerende uitspraak vreest Alicia dat Christoph zich op Viktor gaat afreageren. Om te bewijzen dat hij een goed Christen is, moet André vasten. Hij mag ook de liefde niet bedrijven en dat is een zware beproeving voor André.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde is niet altijd makkelijk, dat merkt een groep jonge mensen. Zo moet Gigi nog veel leren over het 'nieuwe' daten en kan Anna niet kiezen tussen een getrouwde man en een aardige, maar saaie jongen. Beth en Neil hebben al jaren een relatie, maar Neil weigert met haar te trouwen. Janine heeft zo haar eigen problemen, zij vraagt zich af of haar man wel trouw is.

'H's Just Not That Into You', film uit 2009 met oa. Jennifer Aniston, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers