'Sturm der Liebe': week 24 (2019) - PREVIEW

zondag 9 juni 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 10 juni 2019 - aflevering 2816
Melli brengt haar dag thuis door samen met Alfons. Wanneer André opduikt, denkt Alfons dat hij een inbreker is. Tina is bang dat haar leugen aan het licht zal komen. Ze wil Meyser de waarheid vertellen, maar Nils houdt haar tegen. Christoph is blij dat hij eindelijk het grootste deel van het hotel bezit.

Dinsdag 11 juni 2019 - aflevering 2817
Charlotte organiseert een kleine herdenking. Commissaris Meyser hoopt tussen de genodigden meer bewijsmateriaal te verzamelen van de moordenaar. Nils vertelt André dat hij verliefd is op Tina. Viktor worstelt nog steeds met een schuldgevoel. Alicia wil hem helpen om het verleden los te laten en belt de vrouw van het ongeval op.

Woensdag 12 juni 2019 - aflevering 2818
Tina lijkt in de war na de kus van Boris. Alicia en Viktor komen met het idee om Jessica hippotherapie te geven. Charlotte wordt gearresteerd. Werner is gefrustreerd omdat hij haar niet kon beschermen en uit zijn frustratie tegen Christoph. Door de situatie met Charlotte gaat ook Alfons erop achteruit.

Donderdag 13 juni 2019 - aflevering 2819
Commissaris Meyser ondervraagt Fabien. Hij vermoedt dat Fabien, Michael en Natascha hem niet de waarheid hebben verteld. Tina is verrast door de bekentenis van Boris. Nils realiseert zich de problemen tussen de twee en krijgt daardoor nieuwe hoop. Alofns wil weer aan de slag in het Fürstenhof.

Vrijdag 14 juni 2019 - aflevering 2820
Natascha is helemaal van slag na de bekentenis van Michael. Jessica houdt Viktor nauwlettend in de gaten. Ondertussen vindt Viktor dat Alicia voor de tweede keer op Tyfoon moet proberen rijden. De eerste keer ging niet zoals gepland. Werner wil niet betrokken zijn bij het verzoek van Christoph. Romy solliciteert voor een vacature in het Fürstenhof.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers