'Sturm der Liebe': week 10 (2019) - PREVIEW

zondag 3 maart 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 4 maart 2019 - aflevering 2746
Beatrice wil niet dat Friedrich aan de race in Schotland deelneemt. Gelukkig kan hij haar geruststellen. Daarnaast heeft Beatrice een belangrijke vraag voor haar dochter Desirée. Rebecca en Ella verzoenen zich. Christoph probeert het goed te maken met Alicia door haar wijs te maken dat Desirée niets voor hem betekende. Desirée is ontmoedigd, zelfs een troostende Nils kan haar niet opbeuren.

Dinsdag 5 maart 20219 - aflevering 2747
Het lukt Christoph om Alicia weer voor zijn kar te spannen. Desirée vertrouwt haar verdriet ondertussen toe aan Natascha. Ze geeft toe dat ze toch nog steeds gevoelens heeft voor Nils. Natascha en Michael voelen zich net helden na de parachutesprong. Beatrice voelt zich gekwetst en trekt zich op aan het feit dat Friedrich haar blijft steunen.

Woensdag 6 maart 2019 - aflevering 2748
Beatrice is geschokt wanneer ze op haar antwoordapparaat een bericht hoort van Friedrich. Nils wil niet dat Desirée haar veelbelovende baan opgeeft om bij hem te zijn. Desirée voelt zich afgewezen en besluit zo spoedig mogelijk naar Berlijn te vertrekken. Ella verlangt naar William, Rebecca probeert haar gevoelens voor hem te onderdrukken. Susan klaagt bij Lance over de recensie in de gastronomische gids. De hoofdredacteur van het magazine belooft om een tweede testpersoon te sturen. André is blij met zijn tweede kans.

Donderdag 7 maart 2019 - aflevering 2749
William en Rebecca zijn verbluft wanneer er eieren verdwenen zijn. Ella vindt later het probleem. Wanneer Beatrice slecht nieuws ontvangt van Leonard stort ze in. Fabien probeert Michael te overhalen om een vleugelpiano voor hem te kopen.

Vrijdag 8 maart 2019 - aflevering 2750
Leonard werkt aan de herdenking van Friedrich terwijl Christoph en Werner denken aan de aandelen van het hotel. William is geïrriteerd dat hij Rebecca had gekust als Pauline niet op de laatste seconde de kamer was binnengevallen. Natascha biedt Fabien een job aan als pianist in de bar.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers