Staf Coppens maakt samen met Jo een grote taart vol cupcakes

vrijdag 6 december 2013

Op zaterdag 7 december bakt Staf Coppens in de voorlaatste aflevering van 'Taarten van Staf' een taart met de 10-jarige Jo uit Arsimont.

Jo wil heel graag een taart maken voor haar klas, want ze zit op een heel speciale school voor foorreizigers en schipperskinderen in Etterbeek.


Al vanaf het eerste leerjaar zit Jo met dezelfde 10 kinderen in de klas en omdat het een internaat is, slapen ze ook allemaal samen. Buiten het school ziet Jo hen ook op de kermis, dus voor haar zijn haar klasgenoten meer familie dan vrienden. Ze wil dan ook een heel grote taart maken en daar heeft Staf het ideale idee voor: hij wil heel veel verschillende cupcakes maken, om daar dan een mooie taart mee te maken. Uiteraard gaat Staf ook met Jo even naar de kermis, om met haar verschillende attracties uit te proberen.

Het resultaat van hun speciale 'cupcake-taart' ontdek je nu zaterdag.

'Taarten van Staf', zaterdag 7 december om 10 uur bij VTMKZOOM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers