Staf Coppens maakt samen met Jo een grote taart vol cupcakes

vrijdag 6 december 2013

Op zaterdag 7 december bakt Staf Coppens in de voorlaatste aflevering van 'Taarten van Staf' een taart met de 10-jarige Jo uit Arsimont.

Jo wil heel graag een taart maken voor haar klas, want ze zit op een heel speciale school voor foorreizigers en schipperskinderen in Etterbeek.


Al vanaf het eerste leerjaar zit Jo met dezelfde 10 kinderen in de klas en omdat het een internaat is, slapen ze ook allemaal samen. Buiten het school ziet Jo hen ook op de kermis, dus voor haar zijn haar klasgenoten meer familie dan vrienden. Ze wil dan ook een heel grote taart maken en daar heeft Staf het ideale idee voor: hij wil heel veel verschillende cupcakes maken, om daar dan een mooie taart mee te maken. Uiteraard gaat Staf ook met Jo even naar de kermis, om met haar verschillende attracties uit te proberen.

Het resultaat van hun speciale 'cupcake-taart' ontdek je nu zaterdag.

'Taarten van Staf', zaterdag 7 december om 10 uur bij VTMKZOOM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-Belgi√ę' (foto: RTL 4 - ¬© RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - BelgiŽ', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers