Regeringsverklaring en debat live op Actua-TV

maandag 13 oktober 2014

Dinsdag 14 oktober om 14.00 uur legt premier Charles Michel zijn regeringsverklaring af voor de Kamer. Daarna volgt het debat over die verklaring. Het debat loopt door op woensdag en donderdag en start dan telkens om 10.00 uur 's morgens.

De vertrouwensstemming over de verklaring volgt op donderdag 16 oktober, ten vroegste om 14.00 uur. Actua-TV zendt de verklaring zelf plus de daaropvolgende debatten live, integraal en ononderbroken uit. 's Avonds kan u kijken naar de hoogtepunten van het debat in de nieuwscarrousel.


De actuele vragen en antwoorden in het Vlaams Parlement op woensdagnamiddag 15 oktober kan je bij uitzondering bekijken op donderdag 16 oktober, na afloop van de vertrouwensstemming in de Kamer.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers