Regeringsverklaring en debat live op Actua-TV

maandag 13 oktober 2014

Dinsdag 14 oktober om 14.00 uur legt premier Charles Michel zijn regeringsverklaring af voor de Kamer. Daarna volgt het debat over die verklaring. Het debat loopt door op woensdag en donderdag en start dan telkens om 10.00 uur 's morgens.

De vertrouwensstemming over de verklaring volgt op donderdag 16 oktober, ten vroegste om 14.00 uur. Actua-TV zendt de verklaring zelf plus de daaropvolgende debatten live, integraal en ononderbroken uit. 's Avonds kan u kijken naar de hoogtepunten van het debat in de nieuwscarrousel.

De actuele vragen en antwoorden in het Vlaams Parlement op woensdagnamiddag 15 oktober kan je bij uitzondering bekijken op donderdag 16 oktober, na afloop van de vertrouwensstemming in de Kamer.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers