Q2 en Vitaya volgende week

vrijdag 9 augustus 2019

Bij Q2 staat op dinsdag 13 augustus om 19.15 uur de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League op het programma.

Club Brugge reist af naar Oekraïne voor hun duel tegen Dynamo Kiev. Ook op woensdag 14 augustus is er Europees voetbal te zien met de UEFA Super Cup om 20.40 uur. Liverpool FC neemt het als winnaar van de Champions League op tegen Chelsea FC, de eerste van de Europa League.


Bij Vitaya staat er een tv-première op de planning: op vrijdag 16 augustus wordt om 20.40 uur de Amerikaanse thriller Dating To Kill uitgezonden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in VenetiŽ, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben beÔnvloed. In AlbaniŽ wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en AziŽ. In CappadociŽ verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op Eťn.

Dossiers