Q2 en Vitaya volgende week

vrijdag 9 augustus 2019

Bij Q2 staat op dinsdag 13 augustus om 19.15 uur de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League op het programma.

Club Brugge reist af naar Oekraïne voor hun duel tegen Dynamo Kiev. Ook op woensdag 14 augustus is er Europees voetbal te zien met de UEFA Super Cup om 20.40 uur. Liverpool FC neemt het als winnaar van de Champions League op tegen Chelsea FC, de eerste van de Europa League.


Bij Vitaya staat er een tv-première op de planning: op vrijdag 16 augustus wordt om 20.40 uur de Amerikaanse thriller Dating To Kill uitgezonden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers