Q2 en Vitaya volgende week

vrijdag 9 augustus 2019

Bij Q2 staat op dinsdag 13 augustus om 19.15 uur de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League op het programma.

Club Brugge reist af naar Oekraïne voor hun duel tegen Dynamo Kiev. Ook op woensdag 14 augustus is er Europees voetbal te zien met de UEFA Super Cup om 20.40 uur. Liverpool FC neemt het als winnaar van de Champions League op tegen Chelsea FC, de eerste van de Europa League.


Bij Vitaya staat er een tv-première op de planning: op vrijdag 16 augustus wordt om 20.40 uur de Amerikaanse thriller Dating To Kill uitgezonden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers