Play & Play More highlights juli 2019

zaterdag 31 augustus 2019

Play en Play More gaan het najaar in met een pak nieuwe series en reeksen die terug komen. We geven je hieronder graag een overzicht van alles wat je in september te zien krijgt.

 


 

'The Deuce' S3
Première in de nacht van 8 op 9 september
Elke maandagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Bye bye jaren 70! Welkom in de jaren 80! Weg met die bontjas en pooierschoenen, tijd voor een leren jekker en een nog stevigere snor. Het derde seizoen maakt een sprongetje in de tijd en belandt in de jaren 80. Het tijdperk van de opkomst van de VHS-tapes die de porno-industrie volledig revolutioneerde. Ook deze keer ziet de serie er weer piekfijn uit, hebben de makers opnieuw oog voor detail en zijn de dialogen weer lekker sappig. Niet zomaar een reeks over lust en misdaad, dus.

'Room 104' S3
Première in de nacht van 12 op 13 september.
Elke zaterdagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Twaalf verhalen en oneindige mogelijkheden. Twaalf afleveringen die zich steeds in dezelfde hotelkamer afspelen. In elke aflevering staan er andere personages centraal. In elke aflevering gebeurt er iets compleet anders in de hotelkamer. Alle genres passeren de revue, gaande van donkere komedie over schrijnend drama tot muzikale romance. HBO houdt van uitdagingen en na twee seizoenen zijn de broertjes Duplass ('Togetherness') nog steeds niet uitgepraat.

'Black Monday' S1
Volledige seizoen vanaf 2 september doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

De 'Wolf of Wall Street', de eighties-versie. De titel van deze serie refereert naar de befaamde 19e oktober van 1987. Op die maandag beleefden de beurzen van Wall Street een van hun zwartste dagen ooit. Sterkomiek Seth Rogen produceerde de serie en Don Cheadle en Regina Hall spelen de hoofdrollen. Aan de hand van het personage van Don Cheadle, Maurice ‘Mo’ Monroe, worden we geïntroduceerd in het wereldje van perfecte maatpakken, luxueuze penthouses en massa’s geld. Hij werkte zich op van de beursvloer tot een bureau op de honderste verdieping. Maar als je veel geld hebt wil je maar één ding: nog veel meer geld.

'Mr Mercedes' S3
Première in de nacht van 13 op 14 september.
Elke zaterdagnacht om 3u00 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Derde en laatste seizoen. Na twee seizoenen moorden en onheilspellende events keert detective Bill Hodges terug voor een nieuwe moordzaak. Gebaseerd op de Stephen King boekentrilogie over Hodges, richt het verhaal zich deze keer op het tweede boek, Finders Keepers. Seriemoordenaar Brady mag dan wel van het toneel zijn verdwenen, een nieuwe duistere kracht doemt op als een bekende schrijver wordt vermoord en een aantal van zijn onuitgegeven manuscripten worden gestolen. Een nieuwe zaak waar Bill Hodges zich als een pitbull in vastbijt.

'Mary Kills People' S3
Première in de nacht van 27 op 28 augustus.
Volledige seizoen vanaf 6 september doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Must see medisch thrillerdrama. Overdag blinkt Mary Harris uit als arts, ’s nachts verdient ze een cent bij door terminale patiënten een handje te helpen bij het plegen van euthanasie. Het duurt niet lang voor de politie haar en haar partner op de hielen zit. Seizoen 2 eindigde met een knoert van een cliffhanger. Zet je schrap voor een derde en laatste seizoen boordevol donkere humor, stevig drama en zenuwslopende spanning.

'Mary Poppins Returns'
Vanaf 7 september
Première op 7 september om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Vervolg op een van een van de grootste klassiekers uit de filmgeschiedenis. Je moet het maar durven: één van de bekendste en meest geliefde films in een modern jasje steken en vooral een nieuwe Mary Poppins casten. 'Returns' lost gelukkig alle verwachtingen in. De magie van het origineel lijkt weer helemaal terug. De keuze voor Emily Blunt als Mary Poppins is een schot in de roos en ook Lin-Manuel Miranda is perfect gecast. Ook jij zal meteen weer helemaal goedgemutst rondhuppelen na het bekijken van deze film.

'Bumblebee'
Vanaf 14 september
Première op 14 september om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Beter dan de 'Transformers'-films. Wie had in 2007 ooit gedacht dat de film 'Transformers' het begin vormde van een van de meest succesvolle filmreeksen ooit? Bumblebee speelde vanaf de start een hoofdrol en krijgt met deze film zijn eigen spinoff. 'Bumblebee' dompelt je helemaal onder in de jaren 80 met een jukebox boordevol eightiesklassiekers, talrijke referenties naar films uit dat decennium, frisse actiescènes en Hailee Steinfeld in formidabele vorm.

'Spider-Man: Into the Spider-verse'
Vanaf 21 september
Première op 21 september om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De beste 'Spider-Man' van allemaal! Deze animatiefilm is een creatieve splinterbom, een beeldenstorm van ongebreidelde inventiviteit, een pure adrenalinekick met adembenemende visuals, een opzwepende soundtrack en een bende fantastische personages. Winnaar van de Oscar voor Beste Animatiefilm en een van de beste films van 2018!

'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'
Vanaf 28 september
Première op 28 september om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Dompel jezelf opnieuw onder in het 'Harry Potter'-universum. Net zoals de eerste 'Fantastic Beasts'-film vormt 'The Crimes of Grindelwald' een wervelend, wonderlijk en spannend tovenaarsavontuur op. Eddie Redmayne keert terug als Newt Scamander en Jude Law maakt zijn opwachting als Albus Dumbledore. Maar vooral Johnny Depp als het titelpersonage Gellert Grindelwald krijgt deze keer een absolute hoofdrol. Als donkere en gevaarlijke tovenaar staat hij op het punt om zijn terreur op de niet-magische wezens los te laten.

'Glass'
Vanaf 27 september
Première op 27 september om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Het Shyamalan-universum. De regisseur van 'The Sixth Sense' en 'Unbreakable' verraste vriend en vijand met de film 'Split'. Eindelijk wist de regisseur opnieuw te overtuigen en pakte hij op het einde uit met een van zijn gekende plotwendingen. Met 'Glass' breit hij een onverwacht einde aan zijn 'Unbreakable'-universum. Een eigenzinnige superheldenfilm met een trio – McAvoy, Willis, Jackson – absolute klasbakken, verrassende plotwendingen en Shyamalan in bloedvorm.

Persbericht oona/Telenet
Meer artikels over Play (More)

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers