Opnieuw coaching voor genomineerden in 'Mijn Restaurant!'

maandag 27 april 2009

Afgelopen donderdag werden 't Gerecht in Turnhout en La Scène in Sint-Niklaas genomineerd door recensenten Paul Gelders en Willem Asaerts. Gemiddeld 1.076.323 Vlamingen waar hiervan getuige en de 16de aflevering van 'Mijn Restaurant!' tikte af op een marktaandeel van 55,5% (VVA 18-54).

I


n Sint-Niklaas en Turnhout moet er dringend campagne worden gevoerd, want de recensenten hebben 't Gerecht en La Scène genomineerd voor sluiting. Maar eerst moeten de harde kritieken verwerkt worden.

De twee genomineerde restaurants worden ook gecoacht door juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins.

Omdat de koppels niet alleen kok of zaalverantwoordelijke zijn, maar ook manager van een bedrijfje en dus ook een team, sturen Rani en de jury een ervaren managmentsconsultant op pad. Die zal de duo's bijstaan bij het managen van hun zaak, want zoals bij elke startende ondernemer is dat een bron van stress, twijfel en zelfs conflicten.

Voor één koppel is er goed nieuws: de winnaars van de energie-wedstrijd krijgen tot het einde van het jaar gratis groene energie.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 28 april 2009 om 21.25 uur op vtm.

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Sint-Niklaas of Turnhout?
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers