Opnieuw coaching voor genomineerden in 'Mijn Restaurant!'

maandag 27 april 2009

Afgelopen donderdag werden 't Gerecht in Turnhout en La Scène in Sint-Niklaas genomineerd door recensenten Paul Gelders en Willem Asaerts. Gemiddeld 1.076.323 Vlamingen waar hiervan getuige en de 16de aflevering van 'Mijn Restaurant!' tikte af op een marktaandeel van 55,5% (VVA 18-54).

I


n Sint-Niklaas en Turnhout moet er dringend campagne worden gevoerd, want de recensenten hebben 't Gerecht en La Scène genomineerd voor sluiting. Maar eerst moeten de harde kritieken verwerkt worden.

De twee genomineerde restaurants worden ook gecoacht door juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins.

Omdat de koppels niet alleen kok of zaalverantwoordelijke zijn, maar ook manager van een bedrijfje en dus ook een team, sturen Rani en de jury een ervaren managmentsconsultant op pad. Die zal de duo's bijstaan bij het managen van hun zaak, want zoals bij elke startende ondernemer is dat een bron van stress, twijfel en zelfs conflicten.

Voor één koppel is er goed nieuws: de winnaars van de energie-wedstrijd krijgen tot het einde van het jaar gratis groene energie.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 28 april 2009 om 21.25 uur op vtm.

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Sint-Niklaas of Turnhout?
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers