Opnieuw coaching voor genomineerden in 'Mijn Restaurant!'

maandag 27 april 2009

Afgelopen donderdag werden 't Gerecht in Turnhout en La Scne in Sint-Niklaas genomineerd door recensenten Paul Gelders en Willem Asaerts. Gemiddeld 1.076.323 Vlamingen waar hiervan getuige en de 16de aflevering van 'Mijn Restaurant!' tikte af op een marktaandeel van 55,5% (VVA 18-54).

I


n Sint-Niklaas en Turnhout moet er dringend campagne worden gevoerd, want de recensenten hebben 't Gerecht en La Scne genomineerd voor sluiting. Maar eerst moeten de harde kritieken verwerkt worden.

De twee genomineerde restaurants worden ook gecoacht door juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins.

Omdat de koppels niet alleen kok of zaalverantwoordelijke zijn, maar ook manager van een bedrijfje en dus ook een team, sturen Rani en de jury een ervaren managmentsconsultant op pad. Die zal de duo's bijstaan bij het managen van hun zaak, want zoals bij elke startende ondernemer is dat een bron van stress, twijfel en zelfs conflicten.

Voor n koppel is er goed nieuws: de winnaars van de energie-wedstrijd krijgen tot het einde van het jaar gratis groene energie.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 28 april 2009 om 21.25 uur op vtm.

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Sint-Niklaas of Turnhout?
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers