Onzekerheid steekt de kop op in 'Temptation Island'

maandag 23 maart 2009

De concurrentiestrijd tussen Ricardo en Redwan om de mooie Nathalie barst in alle hevigheid los. Jurgen en Michelle beleven de tijd van hun leven. En verliefde Steve heeft last van zijn hormonen. Fre heeft zijn oog laten vallen op de West-Vlaamse Marthe en het klikt meteen tussen die twee. Chris heeft opnieuw een ander snoepje uit de trommel gekozen en wil vandaag de mooie Kim van naderbij leren kennen.

T


ijdens het kampvuur krijgt Stefhanie te horen dat Steve bij zijn broer wil gaan wonen én dat Steve zijn liefde betuigt aan Sandy. Stefhanie zit in zak en as. Nathalie krijgt op het kampvuur beelden te zien van het geniepige gedrag van Jurgen.

's Avonds krijgt Chris beelden van Katrien en Roy. Voor Chris is de maat meer dan vol. Hij is er zeker van dat het uit is tussen hem en Katrien en zint op wraak.

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden', dinsdag om 22.20 uur op VT4.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Woedende Katrien richt ravage aan in 'Temptation Island'
'Temptation Island' is ook online een succes

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van België, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van België: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers