'Normale Mensen' herenigt de enige echte 'Drie Wijzen'

maandag 13 oktober 2014

Deze week brengt Adriaan Van den Hoof in 'Normale Mensen' op En een stukje televisienostalgie in de huiskamer met Walter Grootaers, Jacques Vermeire, Kurt Van Eeghem en Gerty Christoffels.

Jacques Vermeire: 'We hebben elkaar jaren niet gezien, maar na één minuut waren we weer aan 't praten en aan 't lachen alsof we elkaar een week niet hadden gezien.' Dat beaamt ook Walter Grootaers: 'De magie van 15 jaar geleden, die klik was er meteen weer, bij ons allemaal, en zelfs Kurt -die anders past voor spelletjes- deed meteen mee toen hij hoorde dat we er allemaal zouden zijn.'


Gerty Christoffels koppelt er meteen concrete plannen aan vast: 'We spreken zeker binnenkort weer eens af met ons allen nu we dankzij Normale Mensen terug bijeen gebracht zijn', aldus Gerty Christoffels.

Wie van deze vier wijzen uit het legendarische programma 'De Drie Wijzen' kan zich bewijzen als meest normale mens van de avond? Het antwoord volgt op dinsdag 14 oktober.

De Normale Mens van de Week
Het programma wordt elke week aangekondigd door een onbekende man of vrouw in het publiek. Op het eerste gezicht is er niets bijzonder aan deze persoon maar naarmate de avond vordert, geeft hij/zij via tips meer en meer prijs over zichzelf.  Aan de vier bekende gasten om deze tips zo zorgvuldig mogelijk te noteren zodat ze aan het einde van de show het bijzondere verhaal achter deze persoon kunnen achterhalen.

Deze week is Eddy uit Schoten de Normale Mens van de Week.

Buiten de Uren
Buiten hun werkuren doen mensen soms heel bijzondere dingen. Ze kweken papegaaien, spelen de eerste wereldoorlog na, verzamelen onderbroeken of verkopen hun persoonlijke schatten op het internet. Maar sommige mensen wijden hun vrije tijd aan een merkwaardige bezigheid, zoals Dominique uit Gent. Kunnen onze vier bekende gasten achterhalen van welke vrouwenclub Dominique de oprichtster is?

Dit is mijn huis
Normale Mensen leven in een huis, maar niet alle huizen zijn even normaal. In deze ronde moeten de bekende gasten achterhalen wat er aan de hand is met het huis van Andrea Bellemans.

'Normale Mensen', dinsdag 14 oktober om 20.40 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers