Nieuwste filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 11 juli 2016

Lieven Trio sprak voor '@The Moviezz' met Mike Thurmeier, de regisseur van 'Ice Age: Collision Course' waarin Sid, Manny, Diego en de rest van de groep moeten afrekenen met een reeks kosmische gebeurtenissen die de Ice Age wereld in zijn voortbestaan bedreigen.

Nóg meer apocalyptische incidenten doen zich voor in 'Independence Day: Resurgence'.  Steven Spielberg is ook terug met 'The BFG', een live-action en fantasy-avontuur over een meisje en een reus. En in 'The Olive Tree' kwijnt een bejaarde man helemaal weg omdat zijn familie een 2000 jaar oude olijfboom verkocht.


'@TheMoviezz', dinsdag 12 juli om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers