Nieuwe filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 24 oktober 2016

Een echte '@The Moviezz' Grand Cru deze week. Het magazine gaat op de cola bij Erik Van Looy en spraken met hem en zijn cast over 'De Premier'. Ook een babbel met Ken Loach over 'I, Daniel Blake' waarmee hij in Cannes dit jaar zijn tweede Gouden Palm won.

We hebben het over de animatiefilm 'Ma Vie de Courgette' waarin een 10-jarige weesjongen na de dood van zijn alcoholistische moeder in een tehuis geplaatst wordt. Een ervaring die het begin vormt van een avontuur vol vriendschap én liefde. Ook animatie: 'Trolls', met Anna Kendrick en Justin Timberlake in de, euh, trolverdeling. Nóg meer hilarische animatie is er met 'Sausage Party' dat de queeste volgt van een worst naar zijn oorsprong. En last-but-not-least trekt Benedict Cumberbatch de cape aan van 'Marvel's Doctor Strange'.


'@TheMoviezz', dinsdag 25 oktober om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers