Nieuw seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw' op VIJF

dinsdag 1 september 2015

In zeven seizoenen van 'Zo Man Zo Vrouw' nam Jani al welgeteld 57 koppels onder zijn stilistische handen. Hij maakte ze stuk voor stuk gelukkig, velen tot tranen toe. Buikvlinders vlogen spontaan weer op.

De man met het magische stijlinzicht, die luistert naar wat vrouwen en mannen echt willen, deed het keer op keer. Hij gaf hen ook goede raad mee voor de toekomst. En tips. Nuttige tips waar je wat aan hebt de volgende keer dat je voor de kleerkast staat en niet weet wat aan te trekken. Maar zelfs na 57 afleveringen lijken Jani's stijladvies en make-overs nooit harder nodig geweest. Nieuwigheidje dit achtste seizoen: Jani laat de koppels ook eerst eens voor elkaar shoppen.


Ester (19) en Steven (21) zijn al zes jaar een gelukkig stel. Ester was 14 jaar toen ze onverwacht zwanger werd van Steven. Ondanks alle tegenkanting besloten ze de baby te houden. Intussen zijn ze een dolgelukkig gezin met twee kinderen. Dolgelukkig, behalve op vestimentair vlak. Steven draagt enkel joggings en kiest voor 'gemakkelijk'. Ester heeft dan weer een voorliefde voor prints, vooral voor de tijgerprint. Ze wil zich als 'mama' kleden, maar shopt nog steeds in de kinder- en jongerenafdeling. Ester wil dat Jani Steven voor eens en altijd uit die joggingpakken helpt. Ze wil graag dat mensen eens zien wat voor een knappe man ze heeft.

'Zo Man Zo Vrouw', vanaf woensdag 2 september om 20.35 uur op VIJF.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers