Nieuw seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw' op VIJF

dinsdag 1 september 2015

In zeven seizoenen van 'Zo Man Zo Vrouw' nam Jani al welgeteld 57 koppels onder zijn stilistische handen. Hij maakte ze stuk voor stuk gelukkig, velen tot tranen toe. Buikvlinders vlogen spontaan weer op.

De man met het magische stijlinzicht, die luistert naar wat vrouwen en mannen echt willen, deed het keer op keer. Hij gaf hen ook goede raad mee voor de toekomst. En tips. Nuttige tips waar je wat aan hebt de volgende keer dat je voor de kleerkast staat en niet weet wat aan te trekken. Maar zelfs na 57 afleveringen lijken Jani's stijladvies en make-overs nooit harder nodig geweest. Nieuwigheidje dit achtste seizoen: Jani laat de koppels ook eerst eens voor elkaar shoppen.


Ester (19) en Steven (21) zijn al zes jaar een gelukkig stel. Ester was 14 jaar toen ze onverwacht zwanger werd van Steven. Ondanks alle tegenkanting besloten ze de baby te houden. Intussen zijn ze een dolgelukkig gezin met twee kinderen. Dolgelukkig, behalve op vestimentair vlak. Steven draagt enkel joggings en kiest voor 'gemakkelijk'. Ester heeft dan weer een voorliefde voor prints, vooral voor de tijgerprint. Ze wil zich als 'mama' kleden, maar shopt nog steeds in de kinder- en jongerenafdeling. Ester wil dat Jani Steven voor eens en altijd uit die joggingpakken helpt. Ze wil graag dat mensen eens zien wat voor een knappe man ze heeft.

'Zo Man Zo Vrouw', vanaf woensdag 2 september om 20.35 uur op VIJF.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers