Nieuw bij Telenet Play vanaf 30 oktober: 'War Of The Worlds'

dinsdag 29 oktober 2019

Vanaf 30 oktober zal de FOX-serie 'War Of The Worlds' te zien zijn via Play en dus ook Play More van Telenet. 'War Of The Worlds' is gebaseerd op de gelijknamige roman van H.G. Wells uit 1898.

De serie speelt zich af in eigentijds Europa, en net als in het originele verhaal staat een aanval op de aarde door buitenaardse wezens centraal. De invasie veegt de hele mensheid op enkele dagen bijna volledig van de aardbol. Slechts een paar groepjes overlevenden blijven ontdaan achter op een verlaten wereld. Gaandeweg wordt duidelijk dat de aanval niet willekeurig is.


Voldoende lokale verankering met deze adaptatie van 'War of the Worlds', want niemand minder dan Gilles Coulier ('De Dag', 'Cargo') regisseerde de eerste vier afleveringen met trouwe partner in crime David Williamson ('De Dag', 'The Best of Dorien B.') achter de camera. Voor de laatste vier afleveringen nam Richard Clark ('Versailles') plaats in de regiestoel met Anton Mertens ('Versailles') als zijn DOP. De soundtrack is dan weer van de hand van David Martijn van Goose, die eerder al de soundtrack bij 'De Dag' verzorgde. In de cast blinken toppers als Gabriel Byrne ('Treatment') en Elizabeth McGovern ('Downtown Abbey').

Vanaf 30 oktober gaat 'War Of The Worlds' in première bij Play en dus ook Play More van Telenet. Een nieuwe aflevering verschijnt wekelijks in de TV-theek, daags na de uitzending op FOX. Alle voorgaande afleveringen blijven natuurlijk nog beschikbaar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

De finale van 'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

In deze finale neemt Piet Huysentruyt het op tegen Anne-Sophie Breysem die Loc Van Impe klopte in de eerste halve finale met de replica van de Manon-praline. Het wordt de ultieme kans voor Piet om revanche te nemen op Anne-Sophie tegen wie hij verloor met de Pringles-chips.

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers