Nederlandstalige hits centraal in 'Sterren op het ijs'

dinsdag 6 november 2007

Afgelopen vrijdag kwam er voor gentleman-voetballer Vital Borkelmans en zijn schaatspartner Florentine een einde aan 'Sterren op het ijs'. Met hun vertrek is de groep van twaalf ijsdansduo's die in september aan de startlijn verschenen inmiddels gehalveerd.

V


oor de zes overblijvende koppels is 'Sterren op het ijs' ondertussen bittere ernst geworden. Vanaf nu kan iedereen in de gevreesde skate off belanden, waardoor de druk alleen maar toeneemt om foutloze en spectaculaire acts te schaatsen. In de liveshow die op woensdag 7 november 2007 wordt uitgezonden, ijsdansen alle duo's küren binnen het thema 'Nederlandstalige hits':

·         Greet Rouffaer en Trent ijsdansen op "Dag vreemde man" van Ann Christie.

·         Stoffel Bollu en Lindsey ijsdansen op "Lieve kleine piranha" van Gorki.

·         Anneleen Liégeois en Gabor ijsdansen op "Twee meisjes" van Raymond van het Groenewoud.

·         Tanja Dexters en Nicholas ijsdansen op "Vonken en vuur" van Clouseau.

·         Dean en Imola ijsdansen op "Tijd staat stil" van Roel Vanderstukken.

·         Katerine en Sacha ijsdansen op "Lopen op het water" van Marco Borsato & Sita. 

Juryleden Katrien Pauwels, Michiel Das, Joan Haanappel en Corey Lapaige zijn voor de zevende week op rij present om de performances op het ijs in alle eerlijkheid te beoordelen. Hun rapporten zijn voor de helft doorslaggevend. De andere helft is in handen van de stemmende kijkers.

Samen bepalen ze wie er op woensdag een gat in het ijs mag springen van geluk en probleemloos doorgaat naar de volgende liveshow, en bepalen ze wie de twee onfortuinlijke duo's zijn die doorgestuurd worden naar de herkansingsronde.

'Sterren op het ijs', woensdag 7 november om 20.40 uur bij VTM.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers