Nederlandse topreeks 'Van God Los' nieuw op Acht (filmpje!)

maandag 7 mei 2012

Vanaf dinsdag kan je op de digitale zender Acht kijken naar de prestigieuze Nederlandse misdaadreeks 'Van God Los' (BNN), waarin waargebeurde feiten worden nagespeeld. Behalve het delict zelf worden ook de gebeurtenissen getoond die tot de misdaad hebben geleid.

In de eerste aflevering van 'Van God Los', Spookbeeld, komt Tilly (Georgina Verbaan) erachter dat haar vriend Mitch een affaire heeft met haar kennis Kim. Als Kim ook nog eens zwanger blijkt te zijn van Mitch, besluit Tilly naar Kims huis te gaan om een hartig woordje met haar te praten...

Wanneer ze ontdekt dat Mitch en Kim een diepere relatie hadden dan Tilly vermoedde, wurgt ze Kim en laat het op zelfmoord lijken.


De Nederlandse krant NRC bejubelde deze BNN-reeks, waarvan inmiddels een tweede seizoen wordt gemaakt, als 'de beste dramaserie in een toch al zeer hoogwaardige jaaroogst'.

'Van God Los', vanaf dinsdag 8 mei elke week om 21.40 uur op Acht.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers