Nederlandse topreeks 'Van God Los' nieuw op Acht (filmpje!)

maandag 7 mei 2012

Vanaf dinsdag kan je op de digitale zender Acht kijken naar de prestigieuze Nederlandse misdaadreeks 'Van God Los' (BNN), waarin waargebeurde feiten worden nagespeeld. Behalve het delict zelf worden ook de gebeurtenissen getoond die tot de misdaad hebben geleid.

In de eerste aflevering van 'Van God Los', Spookbeeld, komt Tilly (Georgina Verbaan) erachter dat haar vriend Mitch een affaire heeft met haar kennis Kim. Als Kim ook nog eens zwanger blijkt te zijn van Mitch, besluit Tilly naar Kims huis te gaan om een hartig woordje met haar te praten...

Wanneer ze ontdekt dat Mitch en Kim een diepere relatie hadden dan Tilly vermoedde, wurgt ze Kim en laat het op zelfmoord lijken.


De Nederlandse krant NRC bejubelde deze BNN-reeks, waarvan inmiddels een tweede seizoen wordt gemaakt, als 'de beste dramaserie in een toch al zeer hoogwaardige jaaroogst'.

'Van God Los', vanaf dinsdag 8 mei elke week om 21.40 uur op Acht.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers