'Mijn Restaurant': Sergio Herman maakt nominaties bekend

woensdag 8 april 2009

In de vorige aflevering van Mijn Restaurant! gingen 961.559 Vlamingen –marktaandeel 44,2 % (VVA 18-54)- samen met de wereldberoemde drie sterrenchef Sergio Herman eten in restaurants Bigarreaux, Fleur Délice en La Scène.

S


ergio Herman recenseerde ook de zaken. In Sint-Truiden presteerden Ann en Tom zeker niet slecht, maar in Diest en Sint-Niklaas had Sergio heel wat kritiek.

Chef Amaury van La Scène heeft het met de kritiek van Sergio Herman behoorlijk moeilijk, en wil een stevig gesprek met z'n bazen Ben en Dominique. In Kortrijk en Turnhout bereiden de duo's zich ondertussen voor op de komst van de topchef. De zenuwen staan gespannen. Dit jaar geldt namelijk de regel "Dicht is dicht". Alle duo's willen dan ook een nominatie vermijden.

En dan valt het verdict. Alle duo's krijgen een dvd toegestuurd met daarop de kritiek én de nominaties van Sergio Herman.

'Mijn Restaurant!', donderdag 9 april om 21.30 uur op vtm. 

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Claudio uit 'Mijn Restaurant' riskeert juridische problemen na ontslag
Nominatiekoorts en ontslagen in 'Mijn Restaurant'
Herbekijk 'Mijn Restaurant'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers