'Mijn Restaurant': Sergio Herman maakt nominaties bekend

woensdag 8 april 2009

In de vorige aflevering van Mijn Restaurant! gingen 961.559 Vlamingen –marktaandeel 44,2 % (VVA 18-54)- samen met de wereldberoemde drie sterrenchef Sergio Herman eten in restaurants Bigarreaux, Fleur Délice en La Scène.

S


ergio Herman recenseerde ook de zaken. In Sint-Truiden presteerden Ann en Tom zeker niet slecht, maar in Diest en Sint-Niklaas had Sergio heel wat kritiek.

Chef Amaury van La Scène heeft het met de kritiek van Sergio Herman behoorlijk moeilijk, en wil een stevig gesprek met z'n bazen Ben en Dominique. In Kortrijk en Turnhout bereiden de duo's zich ondertussen voor op de komst van de topchef. De zenuwen staan gespannen. Dit jaar geldt namelijk de regel "Dicht is dicht". Alle duo's willen dan ook een nominatie vermijden.

En dan valt het verdict. Alle duo's krijgen een dvd toegestuurd met daarop de kritiek én de nominaties van Sergio Herman.

'Mijn Restaurant!', donderdag 9 april om 21.30 uur op vtm. 

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Claudio uit 'Mijn Restaurant' riskeert juridische problemen na ontslag
Nominatiekoorts en ontslagen in 'Mijn Restaurant'
Herbekijk 'Mijn Restaurant'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers