'Mijn Restaurant!': donderdag eerste sluiting: Turnhout of Sint-Niklaas?

woensdag 29 april 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' –uitzending dinsdag 28 april 2009- werden de twee genomineerde restaurants gecoacht door juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins. Er ging ook een managementconsultant op pad en de restauranthouders kwamen te weten wie van hen de energiewedstrijd had gewonnen. Gemiddeld 958.551 Vlamingen stemden op 'Mijn Restaurant!' af, wat zich vertaalt in een marktaandeel van 46,4 % (VVA 18-54).

I


n Turnhout en Sint-Niklaas is het bang afwachten op de uitslag van de stemming. Want 't Gerecht of La Scène zal definitief de deuren moeten sluiten. Chris & Wendy en Ben & Dominique schuiven zelf aan voor een misschien wel laatste avondmaal in hun eigen restaurant.

In Kortrijk dient zich een stressvolle service aan. Voor 't eerst heeft sous-chef Nicolas een dagje vrij. Aan Claudio om te bewijzen dat hij een volle zaal kan verwennen zonder de hulp van z'n rechterhand.
Managmentconsultant Peter De Prins bezoekt Sint-Truiden, Sint-Niklaas en Turnhout. In Sint-Truiden blijkt dat Tom zich dringend meer moet manifesteren als sterke man in de zaal.

En dan valt het verdict. Samen met al hun personeel en hun klanten, krijgen de koppels de uitslag van de stemming te zien. Eén koppel moet afscheid nemen van z'n restaurantdroom. Eén koppel bouwt verder aan z'n restaurantdroom.

'Mijn Restaurant', de eerste sluiting, donderdag 30 april om 21.30 uur op vtm.

Het is geen geheim dat alle gerechten –van gewone kost tot gastronomische pareltjes- nog lekkerder smaken met sfeervolle muziek op de achtergrond. 'Mijn Restaurant!' heeft daarom de meest sfeervolle nummers voor aan tafel gebundeld. De release van deze CD is voorzien op 5 mei.

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers