Making Of 'Comedy for Life' deze week op En

zondag 19 december 2010

Op woensdag 22 december geven vijf BV's en de top van de Vlaamse stand-upwereld het beste van zichzelf in een feestelijke benefietshow ten voordele van 'Music for Life'. Het parcours dat would-be-comedians Jan Verheyen, Sabine Hagedoren, Vincent Van Quickenborne, Saartje Vandendriessche en Yves Desmet daarvoor afleggen, is van maandag 20 december tot en met donderdag 23 december vier afleveringen te volgen op En.

De vijf dapperen worden daarbij bijgestaan door ervaren rotten in het vak als Urbanus, Wim Helsen, (pdw), Sven Eeckman en Nigel Williams. Philippe Geubels zet als peter van de actie iedereen op weg met goede raad en Bart De Pauw is de gids doorheen het hele avontuur.


'Comedy for Life', van maandag 20 tot donderdag 23 december om 23.10 uur op Eén.

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers