Maandag op Canvas in 'VDB. Ik Ben God Niet': Il bimbo d'oro

zondag 28 april 2019

'Frank heeft het nooit aan de buitenwereld laten zien, maar hij had veel faalangst. Hij had niet het zelfvertrouwen dat hij uitstraalde.'Yvan Vanmol (ploegdokter)

VDB is de rijzende ster van het peloton. Hyperambitieus, maar dat heeft zijn consequenties. Hij pleegt contractbreuk met Lotto, de ploeg van zijn vader en oom, en dat eindigt zelfs voor de rechtbank. Bij het grote Mapei ontbolstert hij in het peloton. Meermaals wordt hij gered door zijn charisma, maar nog vaker gefnuikt door zijn eigen fysieke en mentale broosheid.


Met getuigenissen van: moeder Chantal, vader Jean-Jacques, oom Jean-Luc, zus Sandra, schoonbroer Sebastien, Patrick Lefeverane, Yvan Vanmol, Johan Museeuw, Wilfried Peeters, Dirk Nachtergaele, Nico Mattan, Lieven Maesschalck, Michel Wuyts.

'VDB. Ik Ben God Niet', maandag 29 april om 21.20 uur op Canvas.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers