Levende maden in 'Big Brother'

zaterdag 10 maart 2007

De bewoners hebben het schaarse eten dat er in Huis was de avond voordien allemaal moeten afgeven aan Big Brother. Die ochtend blijkt dat het voedsel aan de wasdraad in de tuin hen de komende dagen van de honger zal moeten redden.

M


aar of het lekker is? Het blijkt haai te zijn en bovendien het enige eten dat ze de komende 24 uur zullen krijgen.

Maar Big Brother trakteert hen in de loop van de dag nog op een andere toetje : levende maden.

En om de 'schok' helemaal compleet te maken schotelt Big Brother hen hun allereerste weekopdracht voor : alertheid, uithoudingsvermogen en bestand zijn tegen elektrische schokjes wordt een hele week de rode draad indien ze het broodnodige huishoudbudget willen verdienen.

'Big Brother', zaterdag 10 maart om 20.25 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers