Laatste aflevering 'World's Most Luxurious' showt de meest luxueuze auto's ter wereld

zondag 5 juli 2020

In de zesde en laatste aflevering van 'World's Most Luxurious' - op maandag 6 juli om 21.30 uur op VIER - staan de meest luxueuze auto's ter wereld centraal.

De vraag naar zulke wagens is groter dan ooit, maar ook de concurrentie is gigantisch. Grote merken als Bentley, Rolls-Royce, Bugatti, Ferrari en Lamborghini boksen tegen elkaar op om de superrijken te overtuigen. Een garage vol luxewagens is voor hen dan ook een must. En in autoland is klant koning. Wie diep genoeg in zijn buidel tast kan de auto van zijn dromen volledig op maat laten maken. 'Een klant die een luxe-auto zoals een Rolls-Royce kan kopen, heeft gemiddeld 13 tot 15 auto’s in zijn garage staan. Hij heeft vaak ook meer dan één jacht én een helikopter', weet luxe-expert Jules Darthos.


De wagens zijn niet enkel een statussymbool, heel wat echte autoliefhebbers kopen ze voor de beleving. En die krijgen ze op een gouden schotel aangeboden: van racen op een circuit tot exclusieve toegang tot de nieuwste modellen, de verschillende merken gooien alles in de strijd om hun rijke klanten te plezieren.

'World's Most Luxurious', maandag 6 juli om 21.30 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers